Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Netgear WGR614 Installatie Problemen
De Netgear WGR614 is een draadloze router die bestemd zijn voor gebruik als onderdeel van een home - computer netwerk . Het programma beschikt over vier LAN-poorten , dubbele firewall-beveiliging , ondersteuning voor zowel 802.11b -en 802.11g-apparatuur en een maximale netwerksnelheid van 54 Mbps . De installatieprocedure voor de Netgear WGR614 is vrij eenvoudig , maar je moet moeite om het apparaat te werken , een paar tips kunnen u helpen tegenkomt . Eenvoudige problemen oplossen

Als uw draadloze router niet goed werkt , zijn er een paar eenvoudige stappen die u kunt nemen dat de meest voorkomende problemen zal oplossen . Begin met het afsluiten van de computer en het loskoppelen van de voedingskabels van uw router en modem . Inspecteer de aansluitingen op alle Ethernet -kabels te bevestigen dat zij goed zijn geplaatst . Nadat u klaar bent met het controleren van de bekabeling , sluit de voeding aan op de modem aan en wacht een paar minuten voor het apparaat om zijn start - up voltooien ; herhaal dit proces met de draadloze router . Zodra de lampjes op het voorpaneel van de router branden constant groen , kunt u de computer opstart en test uw netwerkverbinding .
Login en instellingen

Zodra uw router is aangesloten op uw computer, moet u zich aanmelden bij het ​​apparaat en de instellingen configureren voordat deze zal functioneren zoals gewenst . Open de webbrowser op uw computer , ingang " http://www.routerlogin.net " in het adresveld en druk op " Enter ". Wanneer het inlogvenster verschijnt , voert u " admin" als gebruikersnaam en ' password ' als het wachtwoord ( als deze login-informatie niet werkt , kan het nodig zijn om de router te resetten naar de standaardinstellingen , om dit te doen , houdt u de kleine knop aan de achterzijde van de router gedurende ongeveer 10 seconden ) .

Selecteer de "Setup Wizard " optie in het hoofdmenu . Als u specifieke instellingen wilt toepassen op de router , selecteert u de optie label " Nee , ik wil de router configureren Myself ' , anders selecteert u" Ja " en volg de instructies op het scherm om de basisinstellingen te voltooien
.
Ping

de "ping " commando kan helpen beperken de bron van eventuele problemen die u kan hebben met uw draadloze netwerk . Selecteer " Uitvoeren " in het menu "Start " en voer " ping www.routerlogin.net " als daarom wordt gevraagd . Als u een bericht waarin staat dat het verzoek een time-out of niet in staat was om de host te vinden zien , suggereert dit dat er een probleem met uw verbinding met de router of uw netwerkconfiguratie kunnen zijn .

U kunt de ping ook gebruiken bevelen om uw vermogen om verbinding met het internet te controleren . Enter " ping - n 10 " gevolgd door het IP-adres van een externe server . Als de computer niet in staat om toegang te krijgen tot het adres , controleer de instellingen in de "Network " bedieningspaneel om te bevestigen dat de default gateway lijsten omvatten IP- adres van de router ( standaard is dit adres 192.168.1.1 is , je kunt inloggen op de router als hierboven beschreven om het IP-adres te bevestigen ) . Controleer of de DNS-instellingen overeenkomen met die van uw ISP .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe kan ik een Linksys Thuis C…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Hoe te ontgrendelen uw Belkin …
·How to Get Rid van een gast me…
·Hoe te Encryptie inschakelen o…
·Hoe in te loggen op een 2Wire …
·Hoe configureer ik mijn laptop…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe te verbinden DSL Wireless …
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe kan ik een Netgear Wireless Router i…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe kan ik een Netgear Wireless Router P…
Hoe uw Netgear Wireless Router instellin…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe te openen een Netgear Port 
Netgear DG834GT Wireless Problemen 
  Netwerken Articles
·Hoe je Airport Express gebruiken Met PC 
·Hoe maak je een 802.11b Wireless Super B…
·Hoe de driver Bepaal voor Mijn Onboard E…
·Hoe kan ik mijn D - Link Wireless Router…
·Hoe kan ik een laptop Hotspot Zorg Wirel…
·Hoe de WEP Passkey zoeken op een Netgear…
·Hoe zien of een website heeft WebDAV ena…
·Hoe je Virtual PC met behulp van een Mic…
·Wat is een banner Flyer ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com