Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik een Linksys Thuis Connection Hernoem
Linksys maakt een brede lijn van routers speciaal ontworpen voor thuisgebruik . Om eenvoudige setup voor thuis gebruikers te vergemakkelijken , Linksys biedt een standaardnaam in voor het apparaat . Dit kan verwarring scheppen en , soms , laat uw netwerk onzeker . U kunt de Service Set Identifier of SSID , veranderen tijdens de eerste installatie , en zowel de SSID en de hostnaam na het feit . Wat kan worden hernoemd

Uw Linksys router thuis heeft meerdere " namen " die kan worden gewijzigd . De naam die wordt uitgezonden bij het verbinden met zijn draadloze netwerk is de SSID . De naam die wordt gebruikt bij het aansluiten op het apparaat via een webbrowser , of integreren met een DNS -server , is de hostnaam . Deze namen kunnen verschillend zijn.
Het instellen van de SSID van Quick Setup -cd - rom

Linksys
raadt het gebruik van de cd - rom - gebaseerde installatie aan uw Linksys thuis verbinding te configureren . Als u nog niet hebt geconfigureerd uw router , zal deze CD - rom biedt u de mogelijkheid om de SSID instellen op welke naam u wenst . Deze configuratie cd - rom kan enig tijdstip daarna worden gebruikt , mits de router gereset naar de fabrieksinstellingen . Als het niet gereset , dan moet je het IP adres van de router te leren kennen en er verbinding mee maken via een webinterface . De router IP -adres is meestal de " Default Gateway "-instelling in uw IP-configuratie .
Veranderen van de hostnaam

veranderen van de hostnaam van de router vereist extra configuratie . Om dit te bereiken , moet u verbonden zijn met de router en kennen de admin wachtwoord . Standaard is dit wachtwoord is simpelweg " admin " zonder de aanhalingstekens . Na het inloggen op de router , ga je naar "tab Setup " en selecteer het tabblad " Basic Setup" onder dat . Dit wordt vereist door sommige ISP's , maar kan ook gebruikt worden om uw router te reageren op naam gebaseerde verzoeken , zoals " http://[ myrouterhostname ] " , waarbij " [ myrouterhostname ] " is de naam die u verstrekt . < Br >
wijzigen van de SSID

In dezelfde administratie-interface , kunt u ook de SSID wijzigen . Ga naar het tabblad " Wireless " aan de bovenkant en selecteer het tabblad " Basic Wireless Settings " dat eronder verschijnt . Hier vindt u het veld " Network Name " te wijzigen in de SSID u liever te gebruiken . Wees voorzichtig anderen geen gebruik maakt van de draadloze terwijl u speelt deze verandering , want ze zullen worden verbroken.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te gebruiken WRT54G Als ee…
·Hoe Hook Up een niet- AT & T R…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een Netgear WNR 10…
·Hoe maak je een Belkin WEP Key…
·Hoe de Wireless Security Passw…
·Tutorial voor het Mikrotik 2 A…
·Ik verloor de WEP-sleutel op e…
·Hoe je Linksys drivers te inst…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je foto's uploaden naar Facebook 
·Hoe maak je verbinding een faxapparaat o…
·Hoe je Ping verlagen in een LAN 
·Hoe te VTP Modes Configure 
·Hoe de netwerksleutel wijzigen in Window…
·Hoe kan ik een Linksys Modem & Router ge…
·Wat is het belang van fysieke media in C…
·Hoe te Schakel UPnP Met een computer Con…
·Technieken voor Flow Control in de Data …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com