Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Technieken voor Flow Control in de Data Transfer
Het Open Systems Interconnection of OSI , is een afgesproken International Standards Organization , of ISO , standaard die wordt gebruikt door de data communicatie-industrie te beschrijven en ontwerpen van netwerken . De norm is gebaseerd op zeven lagen , elk met een precieze functie toegewezen betrouwbare gegevensoverdracht , een belangrijk deel van die stroom garanderen . Eenvoudig stoppen en wachten Protocol

Het OSI begint met een fysieke protocol dat de basis- verbinding controleert . De tweede of data link layer processen data in frames en legt een structuur die een gevoel van orde voor de transmissies handhaaft door het markeren van frames als ofwel data of erkenning . Stoppen en wachten is een simpele flow control techniek die gebruikt wordt op een one - way link . Zodra een frame wordt verzonden , moet de koppeling wachten op een ontvangstbevestiging frame voordat een ander .
Sliding Window protocollen

Met schuifraam flow control protocollen die worden gebruikt op apparaten met kanalen of meerdere regels , elk kanaal wordt een maximum aantal beelden kan gedurende een bepaalde tijd verzenden en ontvangen . Het venster voor het ontvangen van data blijft open zolang het verkeer niet hoger is dan het frame ingestelde limiet .
Congestie controle

Layer
3 , genaamd de netwerklaag en ook de IP-laag , adressen verzending van pakketten aan apparaten in het netwerk in plaats van dataframes op end -to - end data link layer verbindingen . Een belangrijke taak in deze laag is congestiemanagement . Het verkeer op het internet is onvoorspelbaar - denk aan 10 mensen mailen van een groot bestand vol met foto's op hetzelfde moment - . En de netwerklaag heeft de intelligentie om congestie te verlichten door nummering pakketten en het bijhouden van hun doen en laten op het netwerk < br >
TCP

Layer 4 , of de transportlaag , is verantwoordelijk voor de end -to - end data transmissies , foutherstel en , nogmaals , flow control , maar dit keer met meer intelligentie dan die beschikbaar zijn op de data link layer . Deze laag is wanneer het Transmission Control Protocol is ontworpen om betrouwbare verbindingen verschaffen . Een van de beschikking van de transportlaag toepassingen, bijvoorbeeld , is het Simple Mail Transfer gebruikt door veel e-mailprogramma's protocol .
Samenvatting

Flow control
in een IP - netwerk wordt behandeld op verschillende niveaus . De data link layer lanceert de gegevens en voegt basic flow control -mechanismen zodat meer intelligente protocollen de data frames kunnen binden in pakketjes en voeg header informatie die hen in staat stelt om hun bestemming te bereiken intact .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Kan je in een Google-discussie…
·Hoe een IP Port 
·Hoe kan ik een SSL Poort confi…
·Hoe we het internet uitschakel…
·Hoe maak je een MTU -kabel voo…
·Hoe te Proxy-instellingen in h…
·Hoe te verbinden Mijn Netgear 
·Address Bar Tricks 
·Hoe maak je een Mac Address af…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Token Authenticatie & Systems 
·De aard van de Ethernet-connectoren 
·Hoe TS Web Install 
·Hoe Network Magic Upgrade Herinneringen …
·Hoe maak je een Linux computer aansluite…
·Hoe vindt u een host-adres 
·Wat is een Null Modem Cable & Hoe wordt …
·Hoe om te controleren een Domeinnaam in …
·Wat is een Ethernet preambule ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com