Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een MTU -kabel voor RoadRunner
De MTU , of Maximum Transmission Unit optimaliseren , is de maximale grootte , in bytes aan gegevens , verzonden pakketten over het netwerk . Wanneer de MTU packet - grootte instelling te hoog worden datapakketten gefragmenteerd een volledig pakket en een gedeeltelijke pakket sturen . Verzenden gefragmenteerde pakketten vermindert de algehele efficiëntie van de verbinding . Zelfs wanneer Roadrunner kabel breedband snelheden zijn hoog , inefficiënt MTU instellingen degraderen de prestaties van de transfers . Optimaliseer uw MTU instellingen door het identificeren van de optimale grootte in bytes van de pakketten , en het aanpassen van instellingen van uw router om de exacte grootte MTU dat is optimaal voor uw verbinding . Instructies
1

Sluit een pc aan op de kabel modem gekoppeld aan de Roadrunner dienst wanneer deze niet al aangesloten . Open de " command prompt " venster beschikbaar in Microsoft Windows-systemen . De opdrachtprompt wordt geopend door te typen " cmd " in de " Run" -functionaliteit in het menu Start kopen van 2

Typ of kopieer het commando " ping www.expedient.net - . F - l 1492 " op de prompt . Druk op Enter . Dit commando stuurt een pakket van gegevens die 1492 bytes groot om expedient.net en displays of het pakket is gefragmenteerd of verloren in het proces . Dit heet een " ping test. "

Wacht 3 voor de opdracht moet worden uitgevoerd. De ping-test reageert met een " Reply from ... " of een " Packet moet gefragmenteerd te zijn " reactie . " Reply from ... " geeft aan het pakket werd niet gefragmenteerd en de MTU-instelling kan te hoog zijn . Als het pakket reactie is " Packet moet worden versplinterd " de MTU- grootte is te laag , die fragmenteren van datapakketten .

Typ 4 de ping-test bij de opdrachtprompt en vervang de " 1492 "-waarde met een die hoger is als het antwoord was " Packet moet worden gefragmenteerd , " of lager als de respons was " antwoord van .... "
5

Herhaal stap 4 totdat de geoptimaliseerde instelling wordt geïdentificeerd . De optimale waarde is de laagst mogelijke pakketgrootte verzonden zonder fragmentatie .
6

Bereken de optimale MTU door het toevoegen van 28 tot en met de uiteindelijke geoptimaliseerde pakket waarde . Het toevoegen van 28 tot en met het definitieve aantal rekeningen voor de IP /ICMP headers gestuurd met pakketten in een transmissie-eenheid . Dit nieuwe nummer is de geoptimaliseerde MTU voor uw Roadrunner kabelverbinding .

Log in op de router als de beheerder 7 . Pas MTU instellingen van uw router om het aantal berekend in stap 6 . Specifieke stappen om toegang te krijgen en de MTU- instellingen te wijzigen zijn afhankelijk van het merk , model en firmware geïnstalleerd . Raadpleeg de Help- menu of de documentatie van de router voor specifieke stappen . Sla de nieuwe instellingen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een automatische pr…
·Kan ik gebruiken MagicJack Met…
·Hoe Network twee computers met…
·Hoe te Traffic Monitor Met een…
·Soorten Internet Providers 
·High - Speed ​​Internet-opties…
·Hoe kan ik Live Stream Audio ?…
·Hoe te Dialup & Video Laden Fa…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My inbel…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil tussen een Netwerk V…
·Hoe je gegevens veilig op een cd 
·Toshiba Bluetooth -instructies 
·Hoe een Orphan Domain Controller Verwijd…
·Hoe informatie Vanaf een pc overbrengen …
·Hoe gaat u naar CLI op de HP ProCurve 26…
·Hoe u een proxy server webpagina maken 
·Hoe te Wget gebruiken via een proxy 
·Hoe kan ik verbinding maken met draadloz…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com