Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe Network twee computers met een inbelverbinding
Surfen op het internet via een inbelverbinding is trager dan breedbandverbindingen . Een inbelverbinding maakt gebruik van een telefoonlijn om verbinding met het internet . Het is mogelijk om het netwerk twee computers met behulp van een enkele inbelverbinding. Echter , het delen van dezelfde inbelverbinding zal vertragen surfen op internet nog meer . Wat je nodig hebt
Externe modem dialup
3 telefoonbekabeling
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een telefoonkabel aan op de telefoonaansluiting op uw muur. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de " internet" -poort aan de achterzijde van een externe inbelmodem . Externe inbel modems zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste elektronicazaken .

Schakel de inbel -modem door de stekker van de stroomadapter aan op een voedingsbron 2 . Wacht totdat het gele lampje begint te knipperen .
3

Gebruik de tweede telefoonkabel aan te sluiten op een open poort naast de " internet" -poort op uw modem . Sluit de andere zijde van de telefoonkabel aan op de telefoonpoort van de eerste computer . Telefoon poorten ( poorten voor inbel modems ) worden meestal naast de Ethernet- poort van uw computer .
4

Gebruik de derde telefoonkabel aan te sluiten op een andere open poort naast de " internet" -poort op uw modem . Sluit de andere zijde van de telefoonkabel aan op de tweede computer volgens dezelfde instructie voor de eerste.
5

Start beide computers . Wacht tot u het pictogram van netwerken op de rechterbenedenhoek van het scherm naast de klok . Het scherm icoon kleine computer moet knipperen .

Klik 6 op het menu Start op de eerste computer . Selecteer ' Configuratiescherm'. Vervolgens dubbelklikt u op " Netwerkverbindingen . " Selecteer " Local Area Connection . "
7

Klik op de knop "Eigenschappen " . Dubbelklik op " Internet-protocol ( TCP /IP ) " in de " Local Area Connection Properties " dialoogvenster .

Klik 8 op " Gebruik het volgende IP -adres " en typ " 192.168.0.1 " zonder de citaten . Enter " 255.255.255.0 " zonder de aanhalingstekens bij " Subnetmasker . " Klik op "OK . "
9

Volg stap 6 en stap 7 voor uw andere computer . Klik op " Gebruik het volgende IP-adres " en typ " 192.168.0.2 " zonder de aanhalingstekens . Stel het " subnetmasker " naar " 255.255.255.0" is voor deze computer ook.
10

Stel naam van het netwerk door de volgende instructies op zowel de computers . Klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer " of" Computer " ( voor Vista en Windows 7 ) op uw bureaublad en kies ' Eigenschappen '. Klik op het tabblad "Computer Name . " Druk op de knop "Wijzigen" . Voer een naam onder " Workgroup " ( bv. " Home Network " ) en klik op " OK . "
11

Herstart beide computers . U bent nu klaar om bestanden en mappen tussen uw twee computers te delen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Internet Speed ​​Voorwaarden 
·Hoe je VNC gebruiken dan Hughe…
·Hoe kan ik een ZyXEL HomePlug …
·Hoe maak je een kabel signaalo…
·Hoe je WebDAV 
·Hoe je het IP Renew op een Del…
·Ghost Blogger Definition 
·Hoe maak je een Curl Transfer …
·Hoe een goede Internet Service…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een router IP-adres gebruik …
·Hoe te controleren of CAT5 wordt Working…
·Toegang tot een Remote PC Windows Achter…
·Hoe maak je Stuur een bericht naar een a…
·Wat zijn Cat 5 Ethernet -kabels ? 
·Hoe maak je een draadloze verbinding naa…
·Hoe maak je een Cricket Wireless Modem W…
·Problemen oplossen met NIC Bonding in Li…
·Toegang krijgen tot mijn VoIP Numbers Th…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com