Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Ghost Blogger Definition
Terwijl de traditionele uitgeven en print afzetmogelijkheden voor het schrijven afnemen , is het internet de openstelling van een breed scala aan mogelijkheden voor mensen die hun brood verdienen met woorden . Van online artikelen op blogs , kunnen schrijvers hun vaardigheden te vinden in de hoge vraag naar websites die gebruikers en klanten te voorzien van content. Een arbeidskansen voor mensen met sterke schrijfvaardigheid is ghost blogging . Als een spook blogger , schrijf je berichten voor klanten , die vervolgens gebruik maken van de inhoud op hun blogs . Identificatie en Ownership

Ghost bloggers
, net als ghostwriters , schrijven zonder onthullen hun identiteit . Ghost bloggers schrijven blog posts voor klanten en deze posten worden gepubliceerd onder het handvat van de cliënt . Met ghost blogging , de intellectuele eigendomsrechten op de inhoud vaak naar de persoon die de post in opdracht .
Betaling voor Ghost Bloggen

Er is geen afgesproken norm voor de betaling als het gaat om het inhuren van een spook blogger . Novice ghost bloggers werken soms gratis of voor slechts een paar dollar per post naar ervaring op te doen en bouwen hun schrijven hervat . Ghost blogging sites - zoals GhostBloggers.net - . Lading aanzienlijk meer , het aanbieden van een standaard tarief van $ 3,50 voor 100 woorden, als de post wordt gekocht door een klant
Voordelen van Ghost bloggen

Blogs
, vooral degenen die geld te verdienen voor hun eigenaren , draaien op het verkeer en unieke content . De belangrijkste manier om nieuwe lezers , die misschien klik advertenties op het blog , trekken is om regelmatig levert verse , goed geschreven content . Blog-eigenaren die vinden zichzelf met een volgende , maar niet genoeg inkomsten te maken bloggen een full - time baan , kan het zijn het inhuren van een spook blogger een eenvoudige manier om een populaire blog te beheren en te verhogen inkomstenstromen .
andere overwegingen

Ghost bloggers
betaling ontvangen voor het schrijven van content , gewoon en eenvoudig . Ghost blogging , echter , is duidelijk niet een manier om het schrijven van clips te bouwen . Uw uiteindelijke product zal niet dragen uw naam of van jou . Zoals ghostwriting , spook bloggen is een manier om geld te verdienen met behulp van uw schrijfvaardigheid . Denk aan de beloningen en nadelen bij de beslissing of de ghost blogging spel in te voeren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is OES debuggen ? 
·Hoe te bestandsextensies Host 
·Hoe maak je gratis of goedkope…
·Wat is een Web Tag ? 
·Hoe maak je Remote Access een …
·Hoe je het IP Renew op een Del…
·Hoe maak je een iPhone synchro…
·DNS Tier Levels 
·Hoe kan ik vrienden uitnodigen…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Draadloos internet Kaarten Definition 
Definitie van Wi-Fi 
Definitie van 3G-netwerk 
Definitie van draadloos internet 
Definitie van Wireless LAN 
Definitie van een Aircard 
Definitie van Wireless Fidelity 
De definitie van Voice Over IP 
  Netwerken Articles
·Wat doet een router doen wanneer het ont…
·Hoe e-mails rechtstreeks naar specifieke…
·Hoe je thuisnetwerk configureren met sta…
·Hoe maak je een draadloos signaal versle…
·Hoe maak je een Exchange account User's …
·Mijn iPad is geblokkeerd Toegang tot de …
·Waarom heb ik een router voor mijn compu…
·Draadloze LAN- Step - by - Step 
·Kerberos Stap - voor-stap handleiding 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com