Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Definitie van Wi-Fi
Wi - Fi is een middel van het aansluiten van draadloze apparaten met elkaar om gegevens uit te wisselen . Wi- Fi is eigenlijk een merknaam voor een reeks van veiligheid en hardware functie protocollen die erop gericht zijn ervoor te zorgen dat er een Wi - Fi- verbinding veilig en eenvoudig te configureren . Oprichting van deze goedgekeurde protocollen zorgt voor een Wi - Fi gecertificeerde netwerk, dat kan helpen uw bedrijf te verbinden van gegevens en zorgen voor een veilige verbinding voor uw klanten en medewerkers . Basics

WiFi staat voor Wireless Fidelity . Wi- Fi is een veel voorkomende term die wordt gebruikt door bedrijven om te adverteren dat ze hebben draadloos internet . U mag niet weten dat WiFi is eigenlijk een merk in handen van de Wi - Fi Alliance . Gebruik van de Wi - Fi- merk betekent dat uw producten en hun configuraties volgen hardware-en veiligheidseisen .
Wi - Fi Certified

Als uw draadloze hardware en configuraties voldoen aan de voorschriften uiteengezet door de Wi - Fi Alliance , uw verbinding is Wi - Fi Certified . Wi- Fi gecertificeerde producten zijn producten die al voor de betrouwbaarheid van de Wi - Fi Alliance hebben getest . De Wi - Fi Alliance test vier verschillende categorieën van Wi - Fi om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan Wi - Fi gecertificeerde merk normen . De vier types van Wi - Fi zijn 802.11a , 802.11b , 802.11g en 802.11n . Elke categorie wordt getest op naleving van prestatienormen voordat het wordt gegeven Wi - Fi gecertificeerde statuut .
Hotspots

Draadloos internet hotspots
zijn gevestigd in vele plaatsen , maar niet alle draadloze hotspots zijn Wi - Fi gecertificeerd . U kunt Wi - Fi gecertificeerde hotspots met behulp van de ZONE vinder op de website van de Wi - Fi Alliance 's lokaliseren . Door het gebruik van Wi - Fi gecertificeerde hotspots , kunt u er zeker van zijn dat de hardware die het internet toegang heeft door een onafhankelijk laboratorium te controleren getest dat het voldoet aan de veiligheidsnormen . Deze standaarden kunnen helpen ervoor te zorgen dat u toegang krijgt tot een beveiligd draadloos netwerk .
Testen

De Wi - Fi Alliance voert een serie tests op draadloos internet hardware te maken zeker voldoen zij aan de kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door de organisatie . Naast hardware integriteit testen , is de beveiliging van de draadloze hardware getest door Wi - Fi om te controleren of het voldoet aan een reeks normen genaamd de " Wi - Fi Protected Setup . " Producten die de test te slagen moet moet makkelijk te configureren en te beveiligen voor de gemiddelde consument . De test wordt gebruikt om de de naam " Wi - Fi Simple Config . "
Functie

Wi - Fi- certificering kan vele voordelen voor particulieren en kleine en grote ondernemingen bieden . Wi- Fi- certificering biedt een veiliger en gemakkelijker te manier van aansluiten van uw draadloze apparaten te configureren . Wi- Fi is het meest functioneel in zakelijke toepassingen, met name situaties waarin behoefte gevoelige gegevens worden beschermd door passende beveiligingsmaatregelen . Kleine bedrijven kunnen profiteren van Wi - Fi , omdat het hen in staat stelt om hun gegevens te verzamelen en verbinden medewerkers voor gemakkelijkere toegang en communicatie .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe je Wireless Network Securi…
·Hoe maak je een NetGear 606 Re…
·Toegang krijgen tot de Point R…
·Wat zijn verschillende soorten…
·Soorten Wireless Adapters 
·Hoe je het draadloze signaal t…
·De rol van GPRS in een 3G-netw…
·Hoe maak je Windows Wireless W…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding met een Secure FT…
·Hoe u Internet Explorer configureren voo…
·Hoe te activeren Wireless LAN 
·Hoe kan ik een uitgaande poort adres zoe…
·Hoe het opzetten van een Business Server…
·Hoe te vermijden IP Address Conflict 
·Dynamische Trunking Protocol 
·Hoe te installeren van een Cisco 4710 SS…
·Hoe kan ik een Netgear Booster op een Li…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com