Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Soorten Wireless Adapters
Draadloos Internet heeft een lange weg afgelegd in het afgelopen decennium . Het lijkt erop dat , ongeacht waar je bent , er is draadloos internet in de buurt. Je hebt misschien gemerkt dat sommige computers zijn in staat om verbinding te maken met draadloze netwerken terwijl anderen niet kunnen . Dit komt door draadloze adapters . Draadloze adapters

Wireless adapters
gaan door vele namen : draadloze kaart , draadloze aandrijving , Wi - Fi-kaart , airport -kaart . Echter, ze allemaal in principe hetzelfde doel dienen . Ze laten u uw computer verbinden met een draadloos netwerk . Daarbij kunt u bestanden vervoeren , stuur e-mail en verbinding maken met het internet vanaf elk punt binnen het bereik van het draadloze toegangspunt .

Met de vooruitgang in computers , kunnen draadloze adapter technologie worden gepropt in zowat elke ruimte . Dus , zal het type apparaat dat u gebruikt het type draadloze adapter heb je vast .
Standard ( Desktop ) Wireless Card |

Standaard draadloze kaarten
zijn rond voor een tijdje nu . Ze worden het meest gevonden in desktop computers . Standaard draadloze kaarten aansluiten op desktop computers via de PCI-sleuf aan de achterkant . Als u een desktop computer en hebben gemerkt een antenne op het achterpaneel van de computer , het is meer dan waarschijnlijk een draadloze adapter .
Mini ( Laptop ) Wireless Card |

Bijna alle laptops hebben tegenwoordig een ingebouwde draadloze . Deze laptops maken gebruik van een draadloze adapter een mini draadloze kaart genoemd . Omdat een laptop heeft minder ruimte voor onderdelen dan een desktop , moeten ze een mini draadloze kaart te gebruiken .
USB Wireless

USB draadloze adapters
zijn enigszins nieuw in vergelijking met andere draadloze adapters . In plaats van rechtstreeks aangesloten op het moederbord , zal Draadloze USB-adapter draadloze toegang tot uw computer via een beschikbare USB poort toe te voegen . De meeste van deze adapters lijken op een flash drive .
Verschillende Bands

Afgezien van de verschillende vormen van draadloze adapters , zijn er ook verschillende technologieën . De meeste momenteel , draadloze adapters draaien op een gestandaardiseerde draadloze - G -signaal . Echter , in de laatste paar jaar , hebben veel bedrijven overgestapt naar draadloze - N -mogelijkheden , die meer bereik en betere signaalsterkte te bieden . Ook is dual - band Wi - Fi is ontwikkeld als te laat , die het mogelijk maakt draadloze toegang te draaien op 2.4Ghz en 5Ghz frequenties tegelijkertijd .

Om deze technologieën te gebruiken , moet uw draadloze adapter compatibel is met zijn de band . Bijvoorbeeld , hebt u een draadloze - N adapter nodig als u wilt profiteren van de draadloze - N router mogelijkheden .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Mijn Linksys Wireless - B Medi…
·Hoe maak ik een server op te z…
·Hoe te Turn on WPA2-encryptie …
·Hoe om uw computer Draadloze Z…
·Hoe kan ik een Linksys WPC54G …
·Hoe het opzetten van een Wi - …
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Wat kunnen interfereren met ee…
·Heeft mijn tablet of e - reade…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Is Google Maps een bedreiging voor de pr…
·Hoe je WEP-codering Break 
·Hoe opzetten van uw eigen Web Proxy 
·Hoe je DSL Bedrading installeren 
·Hoe maak je een netwerkcomputer Toon op …
·Media Player Streaming Protocol 
·Hoe maak je een Wi - Fi Antenna Booster …
·Hoe maak je een netwerk Bottleneck zoeke…
·Hoe u het IP- adres te vinden voor de VN…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com