Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Is Google Maps een bedreiging voor de privacy ?
Google Maps is een gratis mapping service van Google die een functie Street View toont gefotografeerde beelden van de werkelijke openbare straten in veel Amerikaanse steden biedt . Sinds Street View voor het eerst werd geïntroduceerd in 2007 , is bekritiseerd door organisaties en individuen die zeggen haar binnenvallende persoonlijke levenssfeer door het tonen van beelden van gewone mensen , soms in weinig vleiende of pijnlijke situaties , voor iedereen te zien op het web . Echter , vanaf 2011 , Street View heeft niet aangetoond dat de privacy schenden . Achtergrond |

Google Maps
stelt mensen in staat om enige fysieke adres zoeken en te zien of een geografische kaart of afbeelding overhead satelliet - met behulp van virtuele driedimensionale satellietbeeld programma Google Earth . In een aantal grote steden , zoekers hebben ook de mogelijkheid van het selecteren van Street View , die een 360 -graden beeld van een specifiek adres , tonen gewone mensen het uitvoeren van dagelijkse activiteiten biedt . Volgens Google , geen van de Street View- beelden in real-time . In feite , de meeste zijn maanden , zelfs jaren oud tegen de tijd dat ze worden geüpload naar Google Maps . Google veroverde de beelden met behulp van voertuigen uitgerust met speciale camera's , terwijl ook de aankoop van een aantal beelden van Immersive Media , een data onderneming .
Controverse

In juni 2007 , The New York Times meldde dat individuen en privacy experts werden bekritiseren Google Maps voor het feit dat Street View leek om mensen te laten zien in ongunstige posities . Een foto toonde een man lopen in een pornografische boekhandel in Oakland , Californië , maar zijn gezicht was niet zichtbaar . Een ander beeld toonde twee vrouwen zonnen in alleen bikini's in Palo Alto , Californië . Een andere vrouw klaagde aan de krant dat een Street View- beeld van het gebouw woonde ze in feite toonde haar kat zitten in een venster .
Juridische kwesties

Edward
A. Jurkevics , een principal bij Chesapeake Analytics , een adviesbureau dat gespecialiseerd is in kaart brengen , vertelde The New York Times dat de rechtbanken hebben consequent geoordeeld dat mensen kunnen worden gefotografeerd terwijl ze in openbare plaatsen . Google aangegeven dat zijn Street View beelden zijn niet verschillend van wat een persoon kan zien of ze waren op het openbaar domein, rijden of lopen in een straat . Google Maps uitsluit of vervaagt uit beelden van de vele sites met high - belang , met inbegrip van het dak van het Witte Huis , het Capitool , het huis van de vice- president , en een groot aantal militaire installaties , met inbegrip van bases , radar sites en luchthavens . < Br >
Privacybeleid

Volgens het privacybeleid van Google voor Google Maps , Street View maakt gebruik van een cutting - edge technologie te vervagen gezichten en auto kentekenplaten . Daarnaast kunnen gebruikers vragen om een beeld verder worden wazig uit , zoals vervagen uit een hele huis of een auto . Als gebruikers afbeeldingen die ongepaste inhoud bevatten, vinden , kunnen ze op de ' Meld een probleem ' knop in het beeld , schrijven en indienen van hun klacht in een online formulier , en Google zal de zorg beoordelen .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te File Protocol Identific…
·Hoe maak je een SMTP mailserve…
·Hoe kan ik een SSL Certificaat…
·Hoe te Inbound Internet Traffi…
·Hoe kan ik een mailbox te verw…
·Wat is een gemakkelijke manier…
·Hoe te Hookup Qwest 
·Hoe maak je een persoon naampl…
·Hoe kan ik een laptop installe…
  Related Articles
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
Wat is een Linksys WEP code ? 
Mijn Belkin Wireless G Router is traag 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Trend Micro Personal Firewall en Windows…
·Hoe maak je een Wireless Card Kies 
·Soorten Wireless LAN 
·Hoe het opzetten van een Linksys VPN 
·Hoe te Sify Broadband Router IP- adres t…
·Internet-verbindingen die gebruikmaken v…
·NetZero DSL Modem Specs 
·Hoe Network Met behulp van een crossover…
·Hoe u uw Top Friends op uw profiel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com