Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Network Met behulp van een crossover -kabel
Een computer netwerk bestaat uit twee of meer computers die gegevens delen . Terwijl de meeste netwerken maken gebruik van een centrale hub , switch of router van het netwerk , is het mogelijk om het opzetten van een eenvoudig netwerk met slechts twee computers en een crossover kabel . Instructies
1 Elke computer moet een netwerkadapterpoort dat er zo uitziet .

Steek een uiteinde van de crossover -kabel aan op de netwerkadapter op de eerste computer . Steek het andere uiteinde in de netwerkadapter op de tweede computer . Kopen van 2

Op de eerste computer , klikt u op de knop "Start " en selecteer "Configuratiescherm . " Type " adapter " in het zoekvak , en selecteer " Bekijk netwerkverbindingen " in de "Network and Sharing Center " menu . Herhaal deze stap voor de tweede computer .
3

Op de eerste computer , klikt u op het tabblad ' Netwerk ' . Onder " Deze verbinding heeft de volgende onderdelen , " select " Internet Protocol versie 4 ( TCP/IPv4 ) " en klik vervolgens op 'Eigenschappen'. Herhaal deze stap voor de tweede computer .
4

Op de eerste computer , selecteer de " Gebruik het volgende IP -adres " knop . Typ " 192.168.1.1 " ( zonder aanhalingstekens ) in het veld " IP-adres " . Typ " 255.255.255.0 " ( zonder aanhalingstekens ) in het veld " Subnetmasker " . Typ " 192.168.1.1 " in het veld " Default Gateway " . Klik op " OK " om de wijzigingen op .
5

sparen Op de tweede computer , selecteer de " Gebruik het volgende IP -adres " knop . Typ " 192.168.1.2 " ( zonder aanhalingstekens ) in het veld " IP-adres " . Typ " 255.255.255.0 " ( zonder aanhalingstekens ) in het veld " Subnetmasker " . Typ " 192.168.1.1 " in het veld " Default Gateway " . Klik op " OK " om de wijzigingen op te slaan .
6

Op de eerste computer , klikt u op "Start ", selecteer " Configuratiescherm", kies " Alle items op het controlepaneel , " en klik op Netwerkcentrum . Selecteer ' Geavanceerde instellingen wijzigen delen . " Zorg ervoor dat de "Turn on network discovery ", " Turn on bestands-en printerdeling " en " Turn on delen zodat iedereen met netwerktoegang bestanden in de openbare mappen kan lezen en schrijven " keuzerondjes worden geselecteerd . Klik op ' Wijzigingen opslaan '. Herhaal deze stap op de tweede computer .
7

Op de eerste computer , klikt u op de knop "Start " . Typ " cmd " ( zonder aanhalingstekens ) in het zoekvak en druk op ' Enter '. Typ " \\ \\ 192.168.1.2 " ( zonder aanhalingstekens ) en druk op ' Enter '. Het schermpje op de eerste computer zal alle gedeelde bronnen op de tweede computer weer te geven .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is een IEEE 1394 Facultati…
·Hoe maak je een CAT - 6 Netwer…
·Hoe kan ik een XLS -bestand de…
·Hoe maak je een LAN- mail Syst…
·Hoe de LinkRunner Wiremap Adap…
·Hoe de Werkgroep in XP Home Ve…
·Hoe de Memory opheffen op een …
·Network Trend Analysis 
·Eisen voor VMware ESX 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Over ZigBee Technologie 
·Hoe maak je een Netgear WGR614 v6 Router…
·Hoe maak je een Telnet-server in Linux i…
·Hoe om te controleren Mijn Wireless Inte…
·Hoe het opzetten van draadloos internet …
·Hoe je Wireless Speed ​​Optimaliseren 
·Hoe je Public Wireless Internet Service …
·Hoe het opzetten van een Modem & Router …
·Hoe kan ik een laptop voor een draadloze…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com