Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe het opzetten van draadloos internet in uw huis
Internet snoeren zijn vervelend , en als je een laptop hebt , het houdt je vastgeketend aan de dezelfde plek elke keer dat je online te krijgen . Het opzetten van draadloos internet in je huis is zeer eenvoudig . Hier is hoe wat je nodig hebt
Draadloze router
Ethernet kabel
draadloze kaarten in alle, maar een computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat al uw computers hebben draadloze kaarten . Denk aan draadloos internet , zoals radiogolven . Uw router zal sturen een internet signaal door de lucht , net als een radio . Uw internet signaal zal gaan door je huis , en eventueel een paar buren . Met een radio , om pikken het signaal , moet u beschikken over een antannae . Met draadloos internet , uw antannae is een draadloze kaart .

Alle nieuwe computers worden geleverd met draadloze kaarten al geïnstalleerd . Echter , als u werkt met een oude computer , moet u controleren . Kijk op de achterkant van uw computer . Je zult waarschijnlijk een telefoonaansluiting , maar als je een draadloze kaart hebt , zal u een andere connector die eruit ziet als een telefoonaansluiting hebben , maar is iets groter . Als je deze hebt , je draadloos ingeschakeld .

Voor het instellen van een draadloos netwerk zijn , moeten alle computers draadloos zijn ingeschakeld . Er is een uitzondering . Een computer mag niet - draadloze ingeschakeld zijn . Deze computer wordt de "host" computer , en het hele netwerk is opgezet rond deze. Kopen van 2

Zodra u hebt vastgesteld dat uw computers zijn draadloos ingeschakeld , de volgende stap is het opzetten van uw modem . Draadloos internet werkt alleen met breedband internet , zodat uw internet service provider moet u hebben gegeven een modem . Het instellen van uw modem volgens hun instructies . Zij zullen u gegeven hebt een cd te gaan door , dat zelf explananatory .
3

Zodra uw modem is ingesteld , dan moet je voegen in de router moeten zijn . Koppel de computer van de modem . In plaats daarvan , met behulp van dezelfde ethernet kabel , sluit u de modem aan op de router .
4

gebruik van een andere ethernet kabel , sluit de router aan op de computer . Installeer de router op de computer met de cd kwam het met . De router zal u vragen om een sleutel te maken . Dit is een wachtwoord dat u zal toestaan ​​te krijgen in uw internet . Omdat internet signalen kunnen worden opgepikt enkele huizen verder , is het heel gebruikelijk voor mensen om een internet -signaal van hun buren te gebruiken .

Er is geen manier om te weten of mensen gebruik van je signaal , en het heeft geen invloed op uw browsen op geen enkele manier . Toch kan een goede computer hacker een onbeschermd signaal te krijgen in uw computer en persoonlijke informatie te stelen gebruiken . Bescherm altijd uw signaal .
5

Nu , lopen door het instellen van draadloze internet -wizard op uw Windows-software . U moet lopen door deze op de host , en alle andere computers .
6

Zodra je het hebt doorlopen alle computers , bent u klaar. Je moet in staat zijn op te halen signaal van alle computers in huis . Als uw host- computer is draadloos ingeschakeld , moet u in staat zijn om het los te koppelen van de router . Als het niet , dan heb je

zijn klaar om te gaan .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een computer Regis…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Wat is de netwerkkabel op de c…
·Hoe de Microsoft Loopback Adap…
·Hoe je draadloze verbindingen …
·De voordelen van Cat 5 kabel 
·Hoe Domein Gebruikers verwijde…
·Hoe te newtork XP Computers 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Ad - Hoc netwer…
·De definitie van een Wireless USB Adapte…
·Wat zijn de soorten van Cat5 kabel? 
·Hoe te kopiëren en plakken Met Citrix 
·Hoe Hook Up een Wireless G Linksys Route…
·Cable Modem Tips voor probleemoplossing 
·De definitie van VeriSign 
·Hoe maak je draadloos streamen van een v…
·Hoe kan ik Hide My IP-adres voor gratis …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com