Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een kat Crimp 5E kabel
Een Cat 5E kabel , ook vaak aangeduid gewoon als een Ethernet-kabel wordt gebruikt om computers en printers met elkaar te verbinden in een enkel netwerk . Cat 5E kabels kunnen worden gekocht in verschillende lengtes van computerwinkels , maar als je samen hebt veel verschillende apparaten op het netwerk het veel meer goedkoop uw eigen kabels krimp kan zijn . Hoewel je moet een speciale krimptang uw eigen Cat 5E kabels maken het is een snel proces dat thuis kan worden gedaan door iedereen . Wat je
Kat Need 5E kabel bundel
Wire krimptang
RJ - 45 aansluitingen
Meetlint
Toon Meer Aanwijzingen

gebruik 1 een meetlint om uit te vinden van de exacte afstand tussen de apparaten die u van plan bent om met elkaar te verbinden met de Cat 5E kabels . Verwerven ten minste een extra voet van Cat 5E kabel dan je eigenlijk nodig hebt om rekening te houden met bochten rond hoeken en de hoeveelheid kabel die wordt verwijderd wanneer je knippen .

Draad 2 het ene uiteinde van de Cat 5E kabel bundel in het snijden gat op de krimptang . Meet de eerste lengte van de kabel die je nodig hebt en voeg vervolgens op een extra 2 of 3 centimeter om eventuele fouten die je maakt tijdens het snijden en plooien .
3

Duw de handvatten van de draad krimptang de lengte van de kabel af te snijden van de Cat 5E bundel . Steek een uiteinde van de snede kabel terug in het snijgereedschap en meten uit ongeveer 1 cm .
4

Duw lichtjes en trek het gereedschap uit de buurt van jezelf te strippen van de buitenmantel van de kabel . Herhaal dit aan de andere kant van de kabel . Ontspan elk van de binnenste strengen los van elkaar, zodat u al hun gecodeerde kleur strips kunnen zien .
5

Verplaats de draden in de volgorde die u nodig hebt afhankelijk van of u wilt een normaal gebruik straight through-kabel voor het aansluiten van apparaten op een router of een " cross-over " -kabel voor het rechtstreeks aansluiten van twee computers .

Positie 6 de draden van links naar rechts in de orde van wit en oranje , oranje , wit en groen , blauw , wit en blauw , groen , wit en bruin , en tenslotte bruin voor een straight through kabel . Plaats de draden in de orde van wit en groen , groen, wit en oranje , wit en bruin , bruin , oranje , blauw , en tenslotte wit en blauw voor een crossover-kabel .

Strip van de 7 uiteinden van de afgerolde draden zodat ze allemaal precies dezelfde lengte . Duw de draden aan op een RJ - 45 aansluiting . Steek de RJ - 45 -aansluiting met de draden in de plooien gedeelte van de draad krimptang .
8

Duw de hendels aan de RJ - 45 -aansluiting krimpen aan de Cat 5E kabel . Herhaal het proces met het andere uiteinde van de kabel .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een PC-netwerk Tes…
·Hoe je Hulp op afstand gebruik…
·Doel van een intranet 
·Verschillen in Netwerk Besturi…
·Hoe ACR te meten voor een Cat …
·Het herstel van gegevens van e…
·Hoe laad ik een satelliet PC B…
·Hoe maak je een computer Regis…
·Hoe Network Loadbalancers werk…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden de Netgear Wireless Pri…
·Hoe te Crossover Cable Gebruik Between P…
·Wat is een beetje en hoeveel bits in een…
·? Kan een RJ45-poort worden gedeeld door…
·Hoe te configureren Crossover Cable 
·Wat is een DNS-fout ? 
·Hoe te verbinden Twee IP telefoons met e…
·Hoe kan ik Usenet Toegang ? 
·Eisen voor VMware ESX 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com