Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een CAT - 6 Netwerk Bedraad
Computer netwerken zijn een van de hoekstenen van de digitale communicatie tijdperk , waarmee gegevens kunnen worden overgebracht naar een andere computer in dezelfde kamer , of helemaal rond de wereld . Naarmate de technologie is gevorderd , is het draadloze netwerk worden begunstigd , zelfs in thuisnetwerken . Voor sommigen echter de beste oplossing blijft een hard-wired kabel netwerk met behulp van categorie - 6 netwerkkabels . Een uitstekende snelheid, veiligheid en duurzaamheid , een kat - 6 -netwerk is eenvoudig te installeren en te configureren wat je nodig hebt
Meetlint Register Categorie 6 netwerkkabel
Router
Laat meer instructies < br >
1

Installeer de centrale router . Het zal al het verkeer in het netwerk te beheren en laat elk apparaat communiceren met de anderen . Logistiek is het centrum van het netwerk , maar de fysieke locatie moeten waar deze het meest geschikt om de meerderheid van de machines . Routers kunnen op een wand worden gemonteerd of geplaatst op een plank of bureau . Raadpleeg de documentatie van de router voor wand - montage-instructies . Kopen van 2

Sluit de kabel- of DSL-modem in de router , als u verbinding maakt het netwerk tot high speed internet . De meeste routers hebben een specifieke aansluiting voor de internetverbinding . Deze aansluiting wordt meestal aangeduid als "Internet " en gelegen ten opzichte van de andere aansluitingen . Draai van de modem en de router voordat u verder gaat .
3

Meet de lengte van de benodigde kabel ongeveer vanaf elke computer naar de router . De maximale lengte van een kat - 6 kabel kan draaien op een standaard " 10/100/1000BaseT " -netwerk is ongeveer 300 meter. Als er meer lengte nodig is , moet de kabel worden uitgevoerd door middel van een extra hub of switch . Dit zal nog een 300 voet aan de andere kant . Bij het meten , rekening houden met de extra lengte toegevoegd wanneer de kabel stijgt of daalt . Kies een geschikte kabellengte om overtollige kabel bundels rond de aansluitingen te voorkomen .

Place 4 ene uiteinde van de kabel in de buurt van de computer , maar niet sluit het nog niet. Trek de kabel langs de run op de router . Vermijd scherpe bochten of kronkels op de kabel . Bochten moet geleidelijk en niet groter dan 90 graden te vermijden het breken van de draden binnen . Leg de kabel in het in gevaar op gestapt of over gestruikeld . Als de kabel is plotseling trok aan door iemand struikelen , kunnen de aansluitingen op de router of de computer samen beschadigd worden met de router .
5

Steek de uiteinden van de kabel in het netwerk interface-kaarten van zowel de computer en de router . Schakel de modem eerst en geef het een paar minuten om te initialiseren . Na een paar minuten , de macht van de router weer aan en laat het op te starten . Zodra het modem en de router zijn up and running , gaat aan de macht op de aangesloten computers als ze niet al zijn geweest . Veel moderne besturingssystemen automatisch het netwerk detecteren en configureren als eerste aangesloten . Zo niet , raadpleeg dan de documentatie van uw besturingssysteem voor instructies over de netwerkconfiguratie .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De voordelen van een LAN gebas…
·Hoe je Cat figuur 5 Kabels 
·Hoe kan ik Windows Wallpapers …
·Wat zijn de voors en tegens va…
·Mijn Mac zal geen verbinding m…
·How to Get My router WEP-sleut…
·Hoe vindt u uw lokale IP 
·Hoe de AnalogX Proxy configure…
·Hoe u het register bewerken op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys T - Mobile Router…
·Hoe te Netflix gebruiken vanaf een ander…
·Hoe maak ik een e-mailadres van GAL 
·Hoe zien of een computer werkt nu Draadl…
·Hoe het internet te gebruiken vanaf uw t…
·Hoe uw PayPal- URL zoeken 
·De ENQ /ACK Protocol 
·Wat is Monitormodus op Pix ? 
·Hoe uw Linksys Service Set Identifier Ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com