Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat is Monitormodus op Pix ?
Cisco biedt een uitgebreide lijn van toepassing netwerkdiensten , optische netwerkproducten , routers , interfaces , modules en beveiligingsapparatuur , waaronder de lijn van PIX security appliances , die variëren van de PIX Classic aan de PIX 535 . Deze toestellen komen tegemoet aan netwerken in kleine kantoren en ondernemingen telewerkers omgevingen aanbieden van geïntegreerde multi- port Ethernet- switches naast firewall en Triple Data Encryption Standard beveiligingsfuncties , waarvan de laatste is een block cipher dat gebruik maakt van sleutels triple - lengte om gegevens te coderen . Monitor Mode Basics

Cisco PIX apparaten
zonder interne diskettestation rekenen in plaats daarvan op een ROM opstarten beeldscherm programma bekend als Monitor Mode. Deze modus kunnen gebruikers en netwerkbeheerders in staat om de PIX- firewall afbeelding , een binair beeld dat de gegevens via uitvoerbare code bevat upgraden . Alle PIX apparaten zonder floppy drives zijn het Monitormodus programma uit de doos .
Hoe Enter

Monitor Mode te activeren , herlaad de PIX apparaat . Wanneer u wordt gevraagd om " BREAK " of " ESC " tijdens het opstarten gebruikt - een 10 - seconde window - druk op " ESC " of " CTRL " en een send commando pauze als u Telnet via een terminal server . Vanaf hier zal de "monitor > " prompt verschijnt , geeft aan dat u bent nu in monitor modus . In de Monitor -modus kunt u het imago van de PIX-firewall afbeelding de PIX- firewall binaire upgrade .
Hoe om te upgraden

Van Bewakingsmodus , kopiëren , " pixnnn . bin , " naar de root directory van de Trivial File Transfer Protocol -server en de interface af te geven " nummer "commando te geven welke TFTP -server is de PIX- apparaat aangesloten uit . Geven de " adres ", " server ", " file " en "ping " commando , in die volgorde en dan geven de " tftp " commando om te beginnen met het imago van de firewall het downloaden van de server . Druk op " y " na het downloaden van de afbeelding om te installeren . Druk op " y" opnieuw als u wilt een nieuwe activeringscode of " n" in te voeren als u de bestaande sleutel liever houden .
Overwegingen

Hoewel modellen zoals de PIX 515 en PIX 535 gebruiken monitormodus voor firewall afbeelding upgrades , Cisco niet meer verkoopt deze apparaten of de PIX 525 , PIX 515E , PIX 506E of PIX 501 toestellen . Monitormodus functies kan verschillen als Cisco's productlijn blijft evolueren . PIX apparaten kunnen niet initialiseren een Gigabit Ethernet -interface van Monitormodus .

Previous: Next:
  Network Security
·De beste manieren om een ​​com…
·Hoe je Ping Sweep Detect 
·De definitie van VeriSign 
·Hoe maak je een WPA- sleutel o…
·Wat Command gebruik ik om de I…
·Hoe te ontgrendelen en Verberg…
·Wat is het omgekeerde Zone Fil…
·Hoe de administratie wachtwoor…
·Authentication Protocol 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
  Netwerken Articles
·Delen van een Fiber Optic Cable 
·Hoe te verbinden Twee draadloze routers …
·Hoe maak je een Cute Pillow Make Out van…
·Computer Definitie van Protocol 
·Hoe gemeenschappelijk Computer Network p…
·HP J6035B Jetdirect 175x Specificaties 
·Hoe je FTP Linux wachtwoord wijzigen 
·Waarom zijn snelle internetverbinding fi…
·Hoe kan ik een interne modem installeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com