Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe je Cat figuur 5 Kabels
Categorie 5 -kabel wordt zo gedefinieerd omdat het voldoet aan de specificaties om data te verzenden op 100 megahertz . Typisch , is Cat 5 kabel gevonden in bekabelde computernetwerk installaties . U kan nodig zijn om de maximale lengte van Cat5-kabel die u kunt uitvoeren , de straal waar je kunt het of het aantal kabels die kunnen worden uitgevoerd door een leiding buis buigen achterhalen . Alle van de specificaties voor Cat 5 kabel maken het uitzoeken hoe en waar het te gebruiken voor een eenvoudige taak . Instructies
1

Controleer de gegevenssnelheid van uw router en computers . Cat 5 is geschikt tot maximaal zenden tot 100 megabits per seconde . Hoewel het kan , in theorie , sneller uit te voeren , is het niet geschikt voor de snellere een- gigabit verbinding snelheid . Voor dat , werden de Cat 6 -kabels ontwikkeld .

Maatregel 2 de totale afstand van de kabel run die je wilt bereiken met Cat - 5 . Het is ontworpen om te draaien voor 295 voeten - of 90 meter - zonder inmenging van de gegevensoverdracht afgebroken . Als u een langere gedeelte van de kabel loopt , zult u actief repeaters nodig hebt om schoon te maken en versterken van het signaal .
3

Bepaal de maximale buigradius voor uw kabel . Als u nodig hebt om de kabel te verplaatsen om de hoek , kunt u buigen , maar het moet niet buigen meer dan vier maal de diameter van de kabel . De gemiddelde Cat 5 -kabel is 0,24 centimeter in diameter , zodat de maximale buigradius moet net onder een inch - . 0,96 inch , als je nodig hebt om precies te
4

Vind het maximum aantal Cat 5 kabels die u kunt lopen door een installatiebuis . Volgens de National Electrical Code , moet het volume van de kabels lopen door een leiding niet meer dan een bepaald percentage van het totale inwendige volume van de leiding . De metingen worden uitgevoerd in vierkante centimeter van de dwarsdoorsnede van de leiding en kabels . Een kabel kan niet hoger zijn dan 53 procent van het volume , moeten twee kabels 31 procent of minder en meer dan twee kabels mag niet meer dan 40 procent van het interne volume. Figuur het volume van Cat 5 door de diameter zelf vermenigvuldigen en vervolgens π gedeeld door vier . Dus een diameter van 0,24 inch zou een oppervlakte van 0,05 vierkante centimeter per kabel geven . Figuur hetzelfde voor het gebied van de leiding en het aantal Cat 5 kabels die u wilt uitvoeren om het aantal kabels leiding hoogstens bepalen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De voordelen van het Spanning …
·Hoe je twee Lan Kaarten Bridge…
·Hoe kan ik een Linksys VoIP Un…
·Wat is een LAN -netwerk ? 
·LAN Capaciteit 
·Hoe te Cluster Dell Computers 
·Hoe maak je een Cat 5 kabel dr…
·Hoe maak je een wachtwoord op …
·Alternatieve communicatieve va…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Meld u aan bij de Motorola VoIP B…
·Vonage VoIP Problemen oplossen 
·Hoe Network Met Crossover Kabels 
·Hoe te bespoedigen NetZero 3G Dial Up 
·Hoe te SSL inschakelen op een Domain Con…
·Informatie over de Apple AirPort Goedere…
·Hoe te gebruiken Microsoft Ping 
·Hoe om gegevens op een andere harde schi…
·Hoe maak je een WiFi- signaal Zorg Boost…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com