Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Alternatieve communicatieve vaardigheden in Ramp management
Tijdens een noodsituatie of ramp , zijn er verschillende alternatieve communicatiemethoden die individuen , medewerkers en bedrijven kunnen implementeren . Juist in een ramp , is het belangrijk om alternatieve strategieën beschikbaar zijn . Het verstrekken van communicatie als onderdeel van een ramp plan, evenals het gebruik van radio, social networking sites en alarminstallaties , zijn alternatieve manieren om te communiceren tijdens een ramp . Social Networking

Tijdens een ramp , kunnen sommige internetverbindingen nog steeds beschikbaar . Toegang tot het internet met een mobiele telefoon of een laptop met de buitenwereld te communiceren tijdens een ramp en om vrienden en familieleden te bereiken . Websites , zoals Twitter en Facebook , zijn cruciale punten van communicatie geweest voor sommige mensen in het midden van natuurrampen . Social networking heeft ook bewezen een heilzame weg voor de communicatie behoeften en het werven van fondsen tijdens natuurrampen zijn.
Ham Radio

Veel steden
en staten maken gebruik van amateur radio , ook genaamd ham radio . Deze vorm van communicatie is niet afhankelijk van elektriciteit maar op batterijen . Gewoonlijk worden alleen hulpdiensten getraind op hoe een amateur radio te gebruiken , maar kunnen mensen een aanvraag voor een vergunning . De Nationale Vereniging voor Amateur Radio behandelt alle vergunningaanvragen .
CB Radio

andere radiocommunicatie methode die niet vereist licentie is een CB-radio . Vaak gebruikt voor communicatie tussen vrachtwagenchauffeurs , een CB-radio is als een walkie talkie voor de weg. CB radio bedienen met een druk op de knop. De gebruiker kan de radiokanalen veranderen en luister naar 40 kanalen . Dit type radio is een levensvatbaar alternatief communicatiemethode , zou een ramp voordoen .
De Emergency Alert System

De Emergency Alert System ( EAS ) werkt via digitale , satelliet- en kabel-tv -aanbieders aan ramp waarschuwingen aan de gemeenschap . Theoretisch kan deze nationale publieke waarschuwingssysteem worden geopend door de president van de Verenigde Staten om Amerikanen aan te pakken in het geval van een nationale noodsituatie . Staat en lokale overheden gebruiken de EAS op noodsituaties weersomstandigheden en lokale ramp informatie te communiceren .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Cross Over Cab…
·Hoe te File & printerdeling in…
·Hoe kan ik een printer Server …
·Hoe kan ik een 2Wire Into brug…
·Hoe te Groepsbeleid Reset om e…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Wat is een NTP-server ? 
·Hoe Hook Up twee computers op …
·Wat is een Proxy Service? 
  Related Articles
Hoe de AT & T Communication Manager Krij…
Draadloze communicatie apparaten gebruik…
Draadloze communicatietechnologie 
Wat is Wireless Computer Communicatie ? 
Mylo aan Mylo Communicatie 
Signaal Kenmerken in Data Communication 
Gemeenschappelijke bronnen van lawaai in…
Noise invloed Draadloze communicatie 
Verschillen tussen Optical Fiber en draa…
  Netwerken Articles
·Network Cable Rj45 Krimptang Informatie 
·Toegang krijgen tot de Autodialer 
·Hoe kan ik mijn netwerk Simply Accountin…
·Hoe Hook Up een Netgear WGT624 aan de co…
·Hoe je Mijn documenten omleiden naar een…
·Hoe kan ik een computer toevoegen aan on…
·How to Set Up Wireless DSL 
·Digitale Communicatie Onderwerpen 
·Hoe te 2Wire Remote Web Access wijzigen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com