Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Signaal Kenmerken in Data Communication
Een signaal binnen een datacommunicatie -systeem is een gemoduleerde elektromagnetische golven ( of digitale puls ) waarover gegevens waarden worden overgedragen van de ene locatie naar de andere in een netwerk . Dit signaal bestaat uit twee onderdelen genoemd basisbandsignaal ( informatie ) en de loopbaan signaal , die met elkaar gemengd door het proces van modulatie . Signalen in datacommunicatie worden gegenereerd door elektronische communicatie-apparaten , en zijn in staat om te reizen via een bedrade en draadloze media om hun gewenste locatie te bereiken . Deze signalen hebben een aantal fundamentele en meetbare kenmerken die geassocieerd worden met hen , die ook bekend staan ​​als hun intrinsieke eigenschappen . Amplitude Amplitude

een datasignaal
kan eenvoudig worden aangeduid als de hoogte of grootte. Dit is de meest eenvoudige en inherent kenmerk van een datasignaal gebruikt in communicatie , en het doorgaans de sterkte van een uitgezonden signaal . Meting van signaalamplitude wordt gewoonlijk in de eenheden van spanning uitgevoerd ( V ) en stroom ( I ) , en de berekening procedures verschillen analoge en digitale data communicatiemethoden . Eigenlijk is elk signaal werkzaam in de communicatie procedures reizen over een medium door oscillerende in de vorm van golven , en deze oscillatie is continue in analoge communicatie ( zoals in de land-line telefoon- systemen en televisie-netwerken ) en discrete in digitale communicatie bewaard ( zoals in computer netwerken en mobiele netwerken ) methoden .
Frequency

Frequentie van een datasignaal
is het aantal cycli is voltooid ( in de vorm van oscillatie ) in een enkele seconde . Het is een ander fundamenteel kenmerk van een communicatiesignaal , en vertegenwoordigt de intensiteit van transmissie en ontvangst van data communicatienetwerken . Frequentie strikt gemeten in Hertz ( Hz ) en berekend met de reciproke van de periode ( in seconden ) waarin een oscillatie ( of cyclus) wordt uitgevoerd door het datasignaal . Bovendien , deze waarde is recht evenredig met de hoeveelheid gegevens door het signaal in een communicatienetwerk uitgevoerd .
Frequency

Golflengte
is de lengte van een signaal , gemeten in meters (m ) . Ook is het basiskenmerk van een datasignaal , dat gewoonlijk wordt berekend door het vinden van de verhouding tussen de lichtsnelheid ( c ) en frequentie van het signaal ( f ) als " c /f ' . De opname van lichtsnelheid ( die ongeveer 300.000.000 meter per seconde ) in de formule is hierin snelheid van een datasignaal , dat vrijwel gelijk is aan die lichtgolven , die een andere vorm van een elektromagnetische golf te geven. Golflengte van een datasignaal wordt meestal weergegeven door de lambda teken ( λ ) .
Fase

fase van een datasignaal
is de verschuiving van de amplitude hoeken , die wordt gewoonlijk gemeten in graden . Opgenomen begrip , deze hoeveelheid is de veranderingen die plaatsvinden binnen het kader van een datasignaal cycli ( of trillingen ) , met betrekking tot tijd . Dit kenmerk van datasignaal dient om een belangrijke factor zijn bij twee signalen elkaar storen , omdat een werkwijze signaal annulatie als hun afzonderlijke fasen tegengesteld zijn aan elkaar . De fase van een datasignaal wordt meestal voorgesteld door de Griekse letter ' theta ' ( θ ) en op sommige plaatsen als de Griekse letter ' phi ' ( ? ) .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe vindt u van uw Internet WE…
·Hoe maak je een IBM laptop voo…
·Hoe te Computers waarnemen op …
·Hoe Laptop draadloze ontvangst…
·Hoe kan ik een laptop netwerk …
·Hoe kan ik XP Wireless configu…
·Afdrukken vanaf een laptop met…
·Wat is SSID op Computers? 
·Wat heb ik nodig om verbinding…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe om WiFi Signal Boost 
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe maak je een WEP -nummer in NETGEAR 
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een Mobile Blueto…
·Wat moet uitschakelen in Internet-opties…
·Hoe u het IP-adres van mijn HP 4100N Pri…
·Kunt u de stekker van een draadloze rout…
·Hoe maak je een SlideShare Portfolio Cre…
·Kunt u draadloos muziek streamen van uw …
·Hoe kan ik een printer toevoegen met KIX…
·Hoe maak je een Wireless Network Securit…
·Hoe Total Packet Load Bereken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com