Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Gemeenschappelijke bronnen van lawaai in een draadloze Communicatiekanaal
De term "ruis " wordt vaak gebruikt om een fenomeen van interferenties of storingen die zich openbaren binnen zowel draadloze en bedrade communicatiesystemen beschrijven . Deze interferentie en storingen wordt meestal beschreven door de schommelingen die zich openbaren binnen draadloze communicatie -signalen als gevolg van vele externe en interne bronnen in verband met of rond de draadloze communicatiesystemen en media . In praktische scenario's , geluid is bijna onvermijdelijk en kan nooit volledig worden geëlimineerd uit een draadloos communicatiekanaal . Ook zijn er meerdere soorten geluiden afkomstig van verschillende bronnen bekend bij te dragen in het maken van het proces van draadloze communicatie zeer moeilijk en onbetrouwbaar . Enkele voorkomende geluidsbronnen zijn geïdentificeerd . Macht Verstoring
p Dit is een van de gemeenschappelijke bronnen van lawaai in een draadloos communicatiekanaal , en verwijst naar de verstoring en de fluctuatie van de stroom die wordt geleverd het proces van draadloze communicatie uit te voeren . Eigenlijk draadloze communicatie signalen gemoduleerde elektromagnetische golven , die worden gegenereerd door de werkwijze van het mengen van data op verschillende frequenties loopbaan en deze taak vereist een elektriciteit . Indien deze bepaling van de elektriciteit wordt verstoord of verstoord door een factor , wordt een geluid meestal gemaakt binnen het draadloze kanaal en het onderbreekt de transmissie en ontvangst proces .
Apparaat Defecte

apparaat storing verwijst naar willekeurige en onverwachte storing gecreëerd binnen een elektronisch apparaat . Sinds , draadloze communicatiesystemen telt uitgebreide gebruik van elektronische communicatie apparaten zoals switches , routers , repeaters en hubs , ze blijven altijd kwetsbaar voor de ruis die wordt gegenereerd door slechte werking van deze apparaten . Deze storing is volledig willekeurig , en het ontstaat meestal uit het interne circuit van deze apparaten .
Temperature

Temperature
is een belangrijke bron van geluidsoverlast generatie in draadloze kanalen , en de ruis die door het wordt meestal aangeduid als thermische ruis . Binnen een draadloos communicatiesysteem of netwerk, de omgevingstemperatuur met temperatuurapparaat belangrijke stap in de spannende lasten die als elektrische signalen worden doorgegeven , waardoor een thermische ruis die zeer willekeurig en moeilijk uit de ontvangen gegevens te verwijderen .
< Br >
Frequency Interference

Elke gegevenssignaal verzonden via een draadloos communicatiekanaal wordt gekenmerkt door een specifieke frequentie transmissie en ontvangst , gemeten in hertz . Dit signaal , wanneer het interfereert met andere signalen dan of gelijk frequentie veroorzaakt een interferentie die resulteert in het genereren van ruis in de ontvangen data . Deze bron van lawaai wordt meestal behandeld door het specificeren van verschillende frequenties voor verschillende kanalen draadloze communicatie , maar is niet helemaal te vermijden in een praktisch scenario .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe installeer ik een Linksys …
·Hoe je kanalen met een Linksys…
·Blijf Veilig op openbare Wi - …
·Hoe je router instellingen Kee…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe maak je een SSID Broadcast…
·PCI Vs . USB Wireless Adapter 
·Hoe maak je een draadloze adap…
·Toegang krijgen tot het intern…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
  Netwerken Articles
·Peer-to - Peer op de iPad 
·Hoe je draadloze instellingen Tweak 
·Hoe maak je een Ethernet Wireless Router…
·Hoe maak je een videoclip van het intern…
·De 11 Mbps Snelheid op mijn laptop is te…
·Hoe te bedraden en installeren van een C…
·Hoe te verwijderen & opnieuw installeren…
·Hoe te blokkeren Network Magic 
·Hoe stel ik mijn WiFi thuis met een draa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com