Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Peer-to - Peer op de iPad
Als een iPad eigenaar , kunt u gebruik maken van peer-to - peer-verbindingen mogelijkheden van Apple . Peer - to-peer kunt u uw Apple- apparaat te verbinden met een ander Apple-apparaat , zoals een iPad , iPhone of iPod Touch , als je gebruik maakt van een toepassing die peer-to - peer-verbindingen biedt . U kunt deze toepassingen vinden in de App Store of via iTunes . Systeemvereisten

U kunt peer-to - peer-verbindingen gebruiken op een iPad die iOS 3.2 of hoger gebruikt . U kunt het ook gebruiken op andere Apple-apparaten , zoals de iPhone en iPod Touch , indien zij gebruik maken iOS 3.2 of hoger . Je moet ook in staat zijn om uw apparaat aan te sluiten via Bluetooth . De eerste generatie iPhone en iPods hebben deze mogelijkheid niet hebben , dus je zult niet in staat zijn om verbinding te maken met vrienden die gebruik van deze apparaten .
Voordelen

Met peer- to-peer -verbinding op uw iPad biedt tal van voordelen voor de gebruikers . U kunt peer-to - peer-verbindingen gebruiken om games te spelen , activeert voice chat en informatie-uitwisseling . Dit is voordelig of u verbinding wilt maken met vrienden , of u een bedrijf en moeten verbinden met klanten .
Aansluitaanwijzing

Als u wilt creëren van een peer-to - peer-verbinding op uw iPad , opent u een applicatie op uw apparaat dat peer-to - peer-verbindingen mogelijk maakt . U kunt zien of een applicatie biedt een peer-to - peer-verbinding door het lezen van gegevens van de app wanneer u het downloaden van de App Store of iTunes . Selecteer het type peer-to - peer-verbinding die u wilt maken , die kunnen variëren afhankelijk van de toepassing die u gebruikt . Kies het apparaat waarmee u verbinding wilt maken met , dan wachten tot de andere gebruiker om de uitnodiging te accepteren om de verbinding te sluiten .
Problemen

Er kunnen problemen optreden wanneer u probeert een peer-to - peer-verbinding met je iPad en een ander apparaat te creëren . Als dit gebeurt , ervoor te zorgen dat beide apparaten gebruiken tenminste iOS 3.2 , is Bluetooth ingeschakeld en dat beide apparaten zijn aangesloten op het internet . Als een apparaat geen verbinding kan initiëren , proberen om het andere apparaat te gebruiken om de verbinding te starten . Als u nog steeds problemen ondervindt , start u beide apparaten , de app weer open op beide apparaten , dan proberen om een verbinding tot stand .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is een Dell Wireless Netwo…
·Hoe maak je een Wi - Fi -anten…
·Wat zijn Wireless LAN -adapter…
·Hoe te achterhalen van de band…
·Thuis Draadloos Internet Tips 
·Welk type van de draadloze tra…
·Hoe het opzetten van een NETGE…
·Over Wireless Home Network Sec…
·Een tutorial over de AT & T Si…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe je DD - WRT installeren op een draad…
Hoe je DD - WRT configureren op een draa…
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
  Netwerken Articles
·TS-gateway Prestatie 
·Hoe te bespoedigen uw draadloze 
·Hoe je Cisco VoIP telefoongesprekken opn…
·Uitdagingen van draadloze beveiliging 
·Hoe de Config Delete op een router van B…
·Wat moet ik instellen Modempoort bij sne…
·Hoe configureer ik een HP 2650 Switch ? 
·Wat is een OSPF Routing Protocol ? 
·Hoe VoIP Works 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com