Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is de RTS Threshold ?
In draadloze telecommunicatie , RTS is een afkorting voor Request te sturen . Als een draadloos apparaat wil communiceren met een ander , verzendt een gegevenseenheid , bekend als RTS pakket, de bedoelde ontvanger en wacht op de ontvanger te erkennen dat het klaar is . De RTS-drempel is de grootte , in bytes , van de RTS pakket . Network Traffic

De RTS-drempel
regelt de hoeveelheid netwerkverkeer die stroomt door een draadloos toegangspunt - een apparaat dat fungeert als een brug tussen een bestaand bekabeld netwerk en draadloze apparaten - en rechtstreeks van invloed op het netwerk prestaties . Het verlagen van de RTS-drempel verhoogt de frequentie waarmee RTS pakketten worden verzonden , waardoor de snelheid van gegevensoverdracht , of bandbreedte , van het netwerk als geheel . Het verhogen van de frequentie waarmee RTS pakketten ook verstuurd kan een draadloos netwerk te herstellen van botsingen - wanneer twee apparaten gelijktijdig verzenden , waardoor packets elkaar corrupt - en elektromagnetische straling
Duration . veld

de duur gebied van de RTS pakket bepaalt de lengte van de tijd die nodig is voor de verzendende apparaat volledig doorgeven van de gegevens frame en ontvangt een bevestiging - in de vorm van een Clear to Send ( CTS ) pakket - van de ontvanger . Als de CTS kader niet binnen een bepaalde tijd wordt ontvangen , de verzendende apparaat verzendt de RTS pakket .
Hidden Node Problem

De zo - riep verborgen knooppunt probleem treedt op wanneer twee draadloze apparaten zijn binnen radiofrequentiebereik van hetzelfde draadloze toegangspunt , maar niet binnen elkaars bereik . Zonder de RTS drempelmechanisme , worden de draadloze apparaten op effectieve wijze van elkaar en kunnen tegelijkertijd data zenden , waardoor botsingen en gegevensverlies . Echter , als de RTS-drempel mechanisme wordt geactiveerd , een apparaat stuurt een RTS -pakket naar het toegangspunt , die antwoordt met een CTS -pakket aan alle draadloze apparaten binnen het bereik . De CTS packet behoudt de radioverbinding effectief voor het apparaat dat de RTS pakket verzonden en voorkomt dat alle andere apparaten uit te zenden voor een bepaalde tijd .
Prestaties verbeteren

Als u vermoedt dat uw draadloze netwerk slecht presteert als gevolg van botsingen of interferentie - een duidelijke mogelijkheid op drukke netwerken , vooral die met veel verborgen knooppunten - de oplossing is om de RTS-drempel halveren en halveer het opnieuw tot prestaties van het netwerk verbetert . Als de netwerkprestaties niet verbetert , betekent dit dat botsingen zijn niet de oorzaak van het probleem , zodat de RTS-drempel te resetten en probeer bij wijziging van een van de andere parameters .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Omnidirectionele antenne Types…
·Hoe te Sluit een buitenantenne…
·Hoe maak je een Wireless Home …
·Hoe te Coova gebruiken Met DD …
·Wat is een ingebouwde draadloz…
·Hoe kan ik prestaties van een …
·Hoe het opzetten van een bevei…
·Ativa Router Niet See My Print…
·Hoe gegevens Encryption instel…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een draadloze client configu…
·Het openen van de poorten op FiOS UltraL…
·Hoe maak je cache van een netwerk Clean 
·Wat is een ISO Connection ? 
·Hoe maak je een Netgear WPN824 Router ge…
·Hoe maak je een Clientcertificaat Creër…
·Hoe maak je een 56k modem installeren op…
·Hoe om te gaan door een proxy 
·Hoe je Links op Facebook voor een Busine…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com