Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Omnidirectionele antenne Types
Een omnidirectionele antenne ( ook wel een non - directionele antenne ) straalt en ontvangen signalen even goed in alle richtingen . Vele toepassingen draadloos netwerk gebruiken omnidirectionele antennes als zenders als het uitgestraalde signaal afgeeft dezelfde sterkte in alle richtingen , waardoor het gemakkelijk is voor computers in het hele gebouw te sluiten op het netwerk . Onmidirectional antennes zijn verkrijgbaar in verschillende designs . Rubber Duck

De zogenaamde " badeend " is een klein , rubberen dipool omni - directionele antenne , en is de standaard antenne voor de meeste wireless access points en routers . De badeend heeft een compacte bouw , en de rubber of kunststof ommanteling zorgt voor flexibiliteit . Vroege versies van deze antenne gebruikt worden omhuld in rubber , maar meer recente varianten hebben een plastic omhulsel . De meeste badeend antennes die worden gebruikt voor draadloze access points en routers hebben een winst van tussen de 2 en 2,2 decibel isotrope . Sommige mensen plaatsen een reflector achter hun rubber ducky antenne , om het uitgezonden signaal in een bepaalde richting ( waardoor het meer directioneel ) richten . Met behulp van een reflector vermindert ruis en verbetert de privacy door ervoor te zorgen dat het signaal gaat alleen wanneer u dat wilt .
Spider Omni

De spin omni - directionele antenne is een kleine antenne met een eenvoudig ontwerp . De spin bestaat uit een standaard N-type chassis mount connector , met korte lengtes van stijve schermen draad gesoldeerd in elke hoek gat. De spin heeft een winst van maximaal drie decibel isotroop .
Plafondmontage omnidirectionele antennes

plafondmontage omni - directionele antennes
komen in verschillende uitvoeringen , met de doel van een discrete model dat een overdekte ruimte . Zoals de naam al impliceert , zijn plafondmontage antennes gemonteerd tegen het plafond , en zijn vaak vormgeven zoals lichten . Plafondmontage antennes worden vaak gebruikt in de zogenaamde " WiFi-hotspots ', zoals de antennes ondersteunen een stralingspatroon dat is laag in verticale openingshoek , maar biedt een 3,5 decibel isotrope winst aan de horizon . Dit betekent dat de antenne bestrijkt een groter vloeroppervlak dan de rubber - eend ontwerp .
Outdoor Omni - directionele antennes

Outdoor omni antennes
worden vaak " GP antennes " en een 360 graden horizontaal dekking. Verticale dekking voor outdoor omni - directionele antennes is meestal veel smaller dan die van directionele antennes . Outdoor omni - directionele antennes zijn dus meer geschikt voor gebieden ontvangers zijn ongeveer op dezelfde hoogte . Outdoor omni - directionele antennes zijn meestal water-en weerbestendig en gebouwd om een ​​hogere winst (tot 12 decibel isotroop ) om grotere afstanden dan indoor antennes dekken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe Hook Up Your Xbox LIVE via…
·Hoe te bekijken Open Wireless …
·Hoe maak je een draadloze IP R…
·-Technologie die kan sturen ge…
·Hoe vindt u gratis Wi - Fi Hot…
·Sony Vaio & Wireless probleemo…
·Hoe te Anything Wireless Zorg 
·Verbinding maken Linkstation Q…
·WEP Hex Vs . ASCII 
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Heeft u behoefte aan een router met een …
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe kan ik een externe antenne toe aan u…
Hoe maak je een WiFi Booster Antenne Bui…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Hoe maak je een Windsurf Booster Antenne…
Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Make Ou…
  Netwerken Articles
·Hoe een SSL Client Test 
·Kan ik Trace een IP -adres? 
·Wat is het doel van een Ethernet Bridge …
·Hoe te vertellen als het Crossover Cable…
·Hoe te verbinden Via Crossover Cable 
·Hoe een IP-adres en poortnummer zoeken 
·De IAB Raven Protocol 
·Hoe stel ik een HL- 2170W Met een WRT54G…
·Hoe te Cookies verwijderen Vanuit het Ne…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com