Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> IP-adres >> Content
Kan ik Trace een IP -adres?
Elke computer bereikbaar op het internet heeft een IP-adres hebben . Het standaard formaat voor communicatie via netwerken ( zoals internet ) heet " client - server . " De klantcontacten de server met het verzoek en de server reageert . De klant heeft het IP-adres van de server weten om contact op te nemen en de server naar het adres van de klant te antwoorden weten . Dus alle berichten verzonden over het internet bevatten de bron en de bestemming IP -adres . IP-adres

De indeling van het IP-adres wordt gedicteerd door de Internet Protocol het " IP " of " IP-adres " staat voor Internet Protocol . Elke computer verzenden van berichten op het internet heeft een IP-adres dat uniek is in de wereld hebben . Indien werden computers hetzelfde IP -adres , zou andere computers niet weten welke de juiste computer te contacteren . Daarom is het mogelijk om een IP- adres te traceren de computer die het gebruikt.
DNS lookup
p Web pagina
adressen hebben in de stijl van " www . address.com . " Dit zijn niet de werkelijke adressen . Elke " friendly " www - stijl URL moet worden gekoppeld aan een IP-adres te bereiken met andere computers . Wanneer een gebruiker een webadres in een browser , de browser maakt gebruik van het Domain Name System om de echte IP-adres van de site te krijgen . Dit heet een DNS lookup en iedereen kan het IP-adres van een webadres vinden door naar een van de vele sites die een DNS lookup of " whois " service. IP-adressen kunnen worden toegewezen aan webadressen . Deze zoektocht is een zogenaamde reverse DNS lookup .
Locatie

Ook is het mogelijk om terug te traceren een IP-adres aan de geografische oorsprong . De mate van detail beschikbaar zijn hangt af van de complexiteit van de Internet Service Provider van de afzender van een IP-adres en de gegevens ingevoerd wanneer het IP-adres is toegewezen . Sommige IP-adressen kunnen alleen worden herleid naar het adres van de initiator Internet Service Provider . Anderen kan worden gevestigd op een adres.
Verduistert Factoren

Sommige Internet Service Providers niet een permanent IP -adres toe te wijzen aan elke klant . Zij wijzen een van een pool van IP- adressen ze zelf , wat betekent dat het IP -adres aan een bericht kan afkomstig zijn van een van een aantal klanten van die ISP . Sommige Internet- gebruikers bewust van hun IP -adres te maskeren , hetzij door het gebruik van een proxy server of door in te schrijven op een Virtual Private Network ( VPN ) . In deze gevallen zal het IP- adres op datapakketten zijn die van het bedrijf dat eigenaar is van de proxyserver of de VPN en niet de werkelijke afzender van het bericht .

Previous: Next:
  IP-adres
·Hoe te verbergen IP-adres mijn…
·Hoe te achterhalen Uw IP-adres…
·Wat zijn IP-adres Mijn Macbook…
·Hoe het opzetten van een stati…
·Hoe vindt u de domeinnaam gebr…
·Hoe een IP-adres op een Mac zo…
·Het Belang van Weten een IP-ad…
·Hoe maak je een statisch IP-ad…
·Hoe je je interne IP- adres te…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Kun je Have Internet Service Zonder kabe…
·Hoe om te zien een Physical Address Plaa…
·Hoe maak je een Wireless wachtwoord Dele…
·Hoe te WebLogic Test 
·Hoe maak je een Network Drive Kaart 
·Hoe te verbinden met het internet met ee…
·Hoe maak je een E2000 brug naar een Mode…
·NetMeeting FAQs 
·Hoe kan ik Linksys Dongle Into Monitormo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com