Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Gateway ?
De 2Wire gateways worden gebruikt door verschillende Internet providers . Ze komen met de draadloze functionaliteit en encryptie enabled . De draadloze instellingen worden beperkt door standaard te wijten aan de FCC-voorschriften . Echter , kunnen deze instellingen worden gewijzigd om het bereik van het draadloze signaal te versterken . Interferentie en positionering ook bereik beïnvloeden van de gateway . Het aanpassen van deze variabelen zal meestal meer dan het dubbele van uw bereik. Draadloze instellingen

Ga naar gateway.2wire.net . Deze laadt de interface van de 2Wire 's . Op de top van deze interface- pagina , klik dan op de "Home Network " icoon . Aan de rechterkant , klik op de "Edit settings" knop . Verander het kanaal op 2 en de kracht tot en met 10 . Dit versterkt het draadloze signaal dat wordt uitgezonden sinds het standaard vermogen is slechts 4 . Dit maakt ook de draadloze frequentie van de meest gebruikte frequentie , zoals 1 en 6 omzeilen . De meeste andere draadloze routers en draadloze telefoons werken in de buurt van het Kanaal 6 binnen de 2,4 Ghz bereik .
EMI

Controleer voor alle apparaten in huis die elektromagnetische interferentie kunnen worden genereren . Deze apparaten kunnen zijn , halogeenlampen , dimmen lichtschakelaars , bewegingsmelders , booglassers , stroomgeneratoren , babyfoons en garagedeuropeners . Zien als u merkt dat een verbinding tussen de tijd dat een apparaat als dit is ingeschakeld en als het draadloze signaal verslechtert .

Interferentie
kan moeilijk op te sporen zijn, maar je kunt proberen te draaien apparaten uit om te zien of de draadloze signaal verbetert . Houden ook de toegangspoort uit de buurt van alles dat magneten in het sinds die heeft kan ook interfereren met het draadloze signaal .
Positioning

Radiosignalen best als ze hebben een directe lijn van het zicht tussen de gateway en de computer . Elk obstakel dat het draadloze signaal heeft te gaan door degradeert het signaal en beïnvloedt het bereik . De gateway moet in een relatief centrale locatie worden geplaatst zodat het minimale afstand te reizen naar waar de computers zal zijn . Ook moet worden geplaatst hoog van de grond mogelijk om het signaal verder te laten uitzenden . De gateway moet niet binnen 3 meter van elke andere elektronica worden gebracht, omdat zij het ​​signaal kunnen remmen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je inloggen op uw draadloz…
·Hoe Security In een Wireless D…
·Hoe te verwijderen Mijn Draadl…
·Hoe te veranderen van een Belk…
·Hoe maak je een Netgear WNR 10…
·Hoe uw Netgear Wireless Router…
·Hoe om WiFi Staartjes verdiene…
·Hoe maak je een SingTel netwer…
·Hoe te delen Draadloos interne…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·How to Set Up Wireless ADSL 
·Waar is de driver voor een Ethernet -con…
·Hoe je het wachtwoord van een draadloos …
·Hoe maak je een Wireless Security wijzig…
·Hoe te mod_proxy installeren in Apache2 
·Hoe kan ik een Linksys WAP54G Bridge 
·Hoe de Subnetmasker Bepaal Van een IP-ad…
·Hoe Sites in ISA 
·Hoe maak je verbinding een PC via draadl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com