Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Wireless Security wijzigen
Draadloze beveiliging is een vorm van encryptie die buiten houdt computergebruikers die willen om uw huis of kantoor netwerk. Door een wachtwoord , houd je ongewenste gebruikers buiten. Er zijn verschillende types van veiligheid , met inbegrip van AES ( Advanced Encryption Standard ) , WEP ( Wired Equivalent Privacy ) en TKIP ( Temporal Key Integrity Protocol ) . Uw beveiligingsinstellingen veranderen kan helpen om uw netwerk veiligheid te garanderen . Wat je nodig hebt
Ethernet kabel
Draadloze router
Toon Meer Aanwijzingen
1

Reset uw router terug naar de oorspronkelijke instellingen door de "Reset" knop ingedrukt te houden gedurende vijf seconden . Dit zal de huidige beveiligingsinstellingen die u op uw router zodat u de draadloze beveiliging op het apparaat te wijzigen Sluit uw Ethernet- kabel in de computer en de draadloze router te verwijderen . Kopen van 2

. Zorg ervoor dat uw computer is aangesloten op de router met behulp van de LAN ( Local Access Network ) -verbinding in plaats van de draadloze verbinding .
3

Controleer de onderkant van uw draadloze router voor een sticker die lijsten het fysieke adres van de router . Het adres ziet er ongeveer als " http://192.168.1.1 " of http://192.168.0.1 . " De sticker moet ook zeggen wat uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn standaard . Dit is vaak iets als " admin "voor uw gebruikersnaam en ' password ' of helemaal niets voor je wachtwoord .
4

typ het adres in uw browser en druk op Enter . Wanneer u wordt gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord , typt u de informatie van de sticker in stap 3 en klik op "OK . "
5

klik op de link voor de " Wireless Settings . " Dit zal een vakje " Wireless Network . " Maak een naam voor uw netwerk en het type het erin
6

Selecteer de beveiliging die u wilt hebben voor uw netwerk uit het drop - down menu een eenvoudige beveiliging combinatie te selecteren wordt " Shared " en Enter een 5 . " WEP . " - of een 13 - karakter wachtwoord en noteer het wachtwoord ergens zal je herinneren .
7

Klik op " Apply" en koppel de computer van de router verbinding met het nieuwe draadloze netwerk met de rechtermuisknop op uw netwerk . knop verbinding in de rechterbenedenhoek van het scherm . Klik op " verbinding met een netwerk " en kies uw nieuwe netwerk uit de lijst .
8

Voer het wachtwoord dat u opgeschreven wanneer u wordt gevraagd . u moet nu worden aangesloten op uw beveiligde netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe de interne draadloze netwe…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe je draadloze instellingen …
·How to Set Up Wireless LAN -ve…
·Hoe maak je een Wi - Fi -anten…
·Hoe te verbinden mijn laptop m…
·Toegang krijgen tot een Mac Vi…
·Hoe de overdracht van bestande…
·Welke veiligheidsrisico's verb…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je VoIP kwaliteit te verbeteren 
·Hoe een Cat 5 kabel voor Gigabit Transfe…
·Hoe vindt u van uw router Outside IP-adr…
·Hoe het opzetten van een Ethernet- verbi…
·HIPAA Wireless veiligheidsbeleid 
·Hoe het opzetten van een DVR met DDNS DM…
·DIY Wireless DMXs 
·Hoe maak je Access op een draadloos gast…
·Hoe maak je een ZigBee Compliant Transce…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com