Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe je inloggen op uw draadloze router
Een draadloze router is een netwerkapparaat dat fungeert als gateway het samenvoegen van uw computer en uw high - speed modem . Het fungeert ook als een wireless toegangspunt, waardoor uw draadloze -apparaten te communiceren met het en verbinding met het internet draadloos. Met het oog op het opzetten of instellingen van uw draadloze router te veranderen en laat hem om te communiceren met draadloze apparaten , moet u eerst weten hoe je in te loggen op het adres van de router . Instructies
1

Open een webbrowser om URL of IP- adres van de router . Als u niet weet wat het adres , raadpleegt u de documentatie die bij de router is geleverd of ga naar de website van de fabrikant om het adres te vinden. Er kunnen meerdere adressen die u kunt gebruiken .

Input 2 gebruikersnaam en het wachtwoord van de router . De standaard gebruikersnaam voor de meeste routers is " admin " en het standaardwachtwoord is " password " of er is geen wachtwoord . Als u het wachtwoord of de gebruikersnaam van de standaardinstellingen gewijzigd, moet u deze invoeren . Indien u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten , moet u de aanwijzingen van de fabrikant op te volgen om uw router te resetten naar de fabrieksinstellingen .
3

Klik op het instellingen menu links die u wilt openen . Er zijn verschillende links op de hoofdpagina van de draadloze router waarmee u de instellingen van uw router te wijzigen . Deze omvatten een link naar wachtwoord van uw draadloze router te veranderen en om de SSID ( netwerknaam ) , evenals opties te wijzigen om verschillende niveaus van beveiliging instellen om onbevoegde toegang tot uw draadloze netwerk te voorkomen . Alle wijzigingen die u aan uw draadloze router kan invloed hebben op de capaciteit van uw draadloze apparaten aan te sluiten op het netwerk en kan eisen dat je hun instellingen wijzigen om de wijzigingen die u in de router te reflecteren.
4

Bewaar uw wijzigingen en uitloggen . Als u eventuele wijzigingen in uw draadloze instellingen hebt gemaakt , moet u op "Opslaan" of " Apply" voordat het instellingenmenu verlaten . Wanneer u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen , klikt u op de link " Afmelden " . Als u de pagina te openen voor meer dan vijf minuten , kunt u automatisch afgemeld van de draadloze router .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe de Linksys WRT300N Install…
·Heb Routers connnect op Ieder …
·Hoe te gebruiken WRT54G Als ee…
·Hoe kan ik een router kopen vo…
·Wat is ' SSID ' in Wireless? 
·Hoe maak je een WRT54GS Proble…
·Hoe maak je een Linskys Wirele…
·Hoe maak je een Hawking Hi - G…
·Hoe te verbinden Twee Linksys …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Cat5 Vs . Cat5e Kabel 
·Hoe kan ik een mailbox - Enabled Gebruik…
·Hoe te Dns zoeken 
·Hoe maak je een WEP-sleutel 
·Hoe maak je een netwerk met Maak FiOS 
·Hoe kan ik HTML bewerken in Place 
·Hoe maak je een computer Registreer 
·How to Get My PayPal Verified Code 
·Wat zijn de drie voordelen van het STP k…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com