Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe te verbinden Twee Linksys draadloze routers voor draadloze toegang
Een van de nadelen van draadloze routers is hun beperkte signaal. U kunt echter twee routers samen overbruggen . Dit maakt een router ontvangt het signaal van de andere , en uitgezonden hetzelfde signaal uit . Dit strekt zich effectief uw draadloze bereik . Opzetten van dit is relatief eenvoudig . Wat je nodig hebt
Linksys draadloze router
Bridging -compatibele draadloze router van Linksys
ethernetkabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de belangrijkste router - degene die worden gehecht aan de breedband modem - het Internet . Installeer de meegeleverde stuurprogramma's op uw computer en volg de aanwijzingen op het scherm om deze router goed ingesteld . Als u problemen instellen van deze router up hebben , raadpleeg dan de meegeleverde handleidingen . Kopen van 2

Open een browservenster en voer het IP-adres van de router . Dit is meestal 192.168.1.1 . Klik op het tabblad " Wireless Settings " en selecteer " Basic Settings . " Noteer de " Wireless Network Mode. " Meestal zal dit leest "Gemengd ", hoewel uw router kan worden ingesteld op " b " of " g ".
3

Open het tabblad " Wireless Security " en de draadloze instellingen te wijzigen . Kies uw favoriete methode , die zouden kunnen worden " WPA " " WPA2 . " Je moet "pre - shared sleutel . " Te selecteren Voer een wachtwoord in en noteer al deze gegevens .
4

Sluit de brug router aan de muur macht en naar uw computer . Open een webbrowser en type het IP- adres van de router . Nogmaals , dit is meestal 192.168.1.1 . Log in op de router . De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn meestal " admin " en " password ", tenzij je ze hebt veranderd in het verleden . Om veiligheidsredenen moet u waarschijnlijk veranderen deze referenties .
5

Ga naar het tabblad " Basic Setup" . Lokaliseren " Network Address Server Settings ( DHCP ) " en controleer de DHCP uitschakelen . Uw router zal worden met behulp van de DHCP- instellingen van de andere router , dus hoeft niet te wijzen DHCP leases zelf .
6

Klik op het tabblad " Wireless Settings " en selecteer " Basic Settings . " Open de vervolgkeuzelijst naast " Wireless Mode" en selecteer "Client Bridge . "
7

Open de vervolgkeuzelijst voor Wireless Network -modus en selecteer dezelfde modus uw belangrijkste router gebruikt . Zoals eerder vermeld , zullen de meeste routers in " gemengde" -modus , hoewel de jouwe kunnen zijn in " b " of " g" -modus .
8

Klik op het tabblad " Wireless Security " en verander alle van de instellingen met die op de belangrijkste router weerspiegelen .
9

Klik op het tabblad "Status" en ga naar de " Wireless " sub - tabblad . Zoek de " Site Survey" knop en klik erop . De Site Survey dialoog verschijnt , met alle draadloze netwerken deze router kunt vinden . Kijk voor het netwerk van uw belangrijkste router en selecteer " Join . "
10

Op deze tweede computer , probeert te maken met een website . Klik op een van de links onder Referenties , bijvoorbeeld , of gebruik een zoekmachine om de internetverbinding te testen . Als je op het internet kunt zien , is de verbinding heeft gewerkt . Zo niet, probeer het uitschakelen van het netwerk wachtwoorden - opnieuw de stappen met betrekking tot draadloze beveiliging en schakel de beveiliging uit

.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Linksys Wireless Adapter probl…
·Wat is ' SSID ' in Wireless? 
·Setup Problemen met de Linksys…
·Hoe je WAN Ping op een Linksys…
·Hoe maak je een NetGear DG834G…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je een 2Wire modem ge…
·Hoe te beveiligen SMC 7004 Wir…
·Hoe een RT31P2 Unlock 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Blacklist bcm43xx 
·Hoe de persoon die je Deleted op Zoek My…
·Hoe maak je een externe printer toe aan …
·Hoe je draadloze signaalsterkte Monitor 
·Hoe je IP- adressen te blokkeren met Pac…
·Hoe te blokkeren Mijn IP-adres Van getra…
·Gigabit Switch Tutorial 
·File Server Monitoring Software 
·Hoe maak je een draadloze adapter config…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com