Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Linksys Wireless Adapter problemen
Linksys , een divisie van Cisco , is de fabrikant van netwerkproducten die zijn zeer populair bij zowel de thuis -en zakelijke gebruikers . In de afgelopen jaren heeft Linksys scores van variaties van zijn alomtegenwoordige draadloze producten uitgegeven . Terwijl de meeste laptops zijn nu voorzien van ingebouwde draadloze functionaliteit , oudere laptops en desktops vereisen vaak een derde partij draadloze adapter , zodat ze kunnen deelnemen draadloze netwerken . Linksys heeft veel verschillende varianten en configuraties van de draadloze adapters , velen met meer toeters en bellen dan de gemiddelde gebruiker nodig heeft vrijgegeven . Er zijn echter een aantal problemen die gemeenschappelijk zijn met Linksys draadloze adapters , alsook met andere merken . Functie

De functie van deze draadloze adapters is om oudere computers snel en gemakkelijk verbinding met een draadloos netwerk . Een veel voorkomend probleem deze gebruikers ontmoeting is het onvermogen om verbinding met het draadloze netwerk, dat vereist vaak rebooten van de router en /of DSL- of kabelmodem . Voordat de uitgaven te veel tijd proberen om de instellingen op de Linksys draadloze adapter zelf tweaken , zorg ervoor dat het netwerk werkt met een andere computer die draadloos is aangesloten .
Soorten

desktop- gebruikers hebben een paar keuzes voor Linksys draadloze adapters : een PCI- kaart versie , die vereist dat het openen van de zaak van de CPU , of een USB -versie die eenvoudig kan worden aangesloten op een USB -poort . Laptop gebruikers kunnen het USB- type, of een kaart die in de PCMCIA -poort aan de zijkant van een laptop te gebruiken . De twee meest voorkomende problemen met een van deze kaarten zijn los of beschadigd adapters , of software problemen . Terugplaatsen van de PCI-kaart of het bevestigen van de USB- adapter in een andere poort ( gevolgd door een herstart ) kan het oplossen van een groot percentage van deze problemen , maar soms ook de software opnieuw moet worden geïnstalleerd .
Identification

Linksys
is nooit subtiel over het weergeven van haar logo op zijn producten , een goede reden voor geweest , omdat het is uitgegroeid tot de standaard norm in de draadloze arena . De producten zijn meestal blauw en zwart , hoewel Linksys lijkt afgifte van een toenemend aantal meestal zwart -eenheden . Linksys draadloze adapters ( ondanks wat de documentatie staten ) zijn in staat om verbinding te maken elk merk van 801,11 - compatibele draadloze router , waaronder Apple 's AirPort .
Overwegingen

Linksys '
documentatie eist zijn draadloze adapters zijn niet compatibel met Macintosh-computers , al zijn er hacks waarmee Macs om ze te gebruiken . Echter , als je problemen hebt met een Mac -ingeschreven Linksys draadloze adapter , verwacht niet dat Linksys technische ondersteuning om u te helpen met eventuele problemen die kunnen optreden .
Waarschuwing

Het maakt niet uit hoe geïsoleerd je bent van anderen , moet u altijd uw netwerk te beveiligen met een wachtwoord . Een fout getypt wachtwoord kan het probleem zijn , dus zorg ervoor dat je caps lock is niet op en dat u probeert verbinding te maken met het juiste netwerk , aangezien de meeste gebruikers zijn binnen het bereik van meerdere draadloze netwerken . Het onvermogen om draadloos verbinding met het internet kan een probleem dat niet alleen beperkt is tot uw specifieke computer , maar iets groter , misschien een netwerk - brede kwestie , of zelfs een probleem met uw internetprovider .
expert Insight

Linksys draadloze adapters
zijn zo goed of beter als alle anderen op de markt vandaag . Hoewel software glitches en problemen hebben de neiging om zich op een minder frequente basis met Linksys-producten dan ze doen met andere derden add -ons , kan het echt moeilijk degenen frustrerend zijn , en in veel gevallen geven ze aan een groter probleem dan alleen een corrupte driver of een netwerk dat is naar beneden . Als uw computer vraagt ​​om een ​​grote reparatie aan een hardware probleem dat een Linksys kaart beïnvloedt ( of enige andere add - on perifere ) repareren , dan wegen de prijs van de reparatie tegen de kosten van het kopen van een nieuwe computer met ingebouwde draadloze mogelijkheden . < br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te configureren Linksys Wi…
·How To Set Up een 2Wire Wirele…
·Draadloos Internet Problemen &…
·Hoe maak je een WPA2 - PSK ( A…
·Mesh Routing Protocol 
·Hoe verander ik de naam op mij…
·Wat is de oorzaak van een D - …
·Hoe te DDWRT Installeren om WL…
·Hoe vindt mijn WAP ID 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat zijn de oorzaken Internet Pagina's o…
·Hoe maak je een Secure draadloos netwerk…
·Hoe kan ik een printer op een draadloze …
·Gigabit Netwerk Bekabeling 
·Hoe je High Speed ​​Internet krijgen van…
·Instructies voor een Linksys Wireless G …
·Hoe te Enable Multicast HP Switch 
·WAN -verbindingen & Network Hardware 
·How Do You Log in om een Linksys IP ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com