Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Gigabit Netwerk Bekabeling
Een Gigabit -netwerk is een categorie van de Ethernet- aanbevelingen . Ethernet is de meest geïmplementeerde set van normen inzake de fysieke vereisten van netwerken , inclusief bedrading. De Ethernet-standaarden worden periodiek geactualiseerd , produceren specificaties voor progressief snellere netwerken . Gegevensdoorvoer

Ethernet
gemeten data doorvoersnelheden in megabits per seconde . Een Megabit is een miljoen bits. Zoals snelheden verbeterde standaarden werd gedefinieerd in Gigabit per seconde . Een Gigabit is duizend miljoen bits . " Gigabit -netwerken " zijn de Ethernet-standaarden die netwerken te creëren met een data doorvoersnelheid van een gigabit per seconde en hoger .
Ethernet

Ethernet
was oorspronkelijk een gesloten netwerk systeem eigendom van Xerox . Het bedrijf besloten om Ethernet een open standaard , waarvan de definities zijn gratis voor alle , en in 1983 , het Institute of Electrical and Electronics Engineers nam de verantwoordelijkheid voor de normen te maken . De IEEE publiceert Ethernet- normen onder de 802.3 code . Zoals elke nieuwe norm ontstaat , wordt dat aangegeven door de 802.3 code gevolgd door een steeds hogere brief . Dus insiders verwijzen naar " 802,3 u, ​​" of " 802.3ab , " enz. , wanneer ze het over Ethernet-standaarden .
Gigabit Standards

de Ethernet aanbevelingen van de IEEE eerste bereikte het 1 Gigabit per seconde snelheid in 1998 met de publicatie van 802.3z . In 1999 , 802.3ab toegevoegd op meer soorten kabel , en 802.3ah in 2004 toegevoegd aan de Gigabit specificaties . De Ethernet naamgeving normen voor complete netwerken gebruikt de snelheid in megabits als onderdeel van de naam van het netwerk . Dus een Gigabit- systemen werden doorverwezen naar een 1000 Megabit systemen . Zoals snelheden geavanceerde , de IEEE was in staat om netwerken die een 40 Gigabit per seconde doorvoersnelheid te definiëren , deze systemen vereist een nieuwe naamgeving , gebaseerd op Gigabit plaats megabits . De 40 Gigabit-netwerk is gelabeld 40G en de nieuwste snelheid , 100 Gigabit per seconde , wordt 100G genoemd .
Gigabit bekabeling

Netwerk bekabeling
verwijst naar het type kabel het netwerk gebruikt . De Gigabit Ethernet-standaarden omvatten drie soorten kabel voor het aansluiten van computers en apparaten zoals netwerkhardware , faxen en printers . Dit zijn multi-mode glasvezel kabel , single-mode glasvezel en Unshielded Twisted Pair -kabel , die ook bekend staat als UTP . Een glasvezel is duur en makkelijker kunnen worden ingezet als een ruggengraat van het netwerk , in plaats van verbindingen met individuele computers . Deze kortere kabels is doorgaans uitgevoerd met UTP . De Gigabit normen omvatten een vierde type kabel , Twin - axiale kabel , maar dit is meestal slechts voor korte lengtes , als patchkabel voor de verbinding tussen aangrenzende terminals in een patchpaneel maken .
< br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Windows Home Server Gereedscha…
·Hoe je op afstand Gebruik een …
·Toegang krijgen tot mijn thuis…
·Hoe te Password Policy uitscha…
·D - Link File & printerdeling 
·Hoe kan ik poorten in Windows …
·Hoe te File & printerdeling in…
·Hoe kan ik Ping een SonicWall …
·Hoe maak je een Linux -server …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je een Gigabit Router Kopen 
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Ethernet Cat5 Vs . Cat6 
·Hoe maak je verbinding een Netgear ADSL 
·QOS instellingen voor Netflix 
·Hoe de Password Manager Toegang 
·Hoe een IP-adres Reset voor Time Warner …
·DIY : Hoe maak je een Network Cabling Jo…
·Hoe u op een draadloos internet in een H…
·Hoe je het wachtwoord van een pc zoeken …
·Collision Detection Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com