Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
QOS instellingen voor Netflix
Je bent in staat om QOS , of de kwaliteit van de dienstverlening , instellingen voor Netflix alleen inschakelen als u een compatibele router waarmee je de firmware te veranderen . Misschien wilt u de QOS instellingen in te schakelen of aan te passen om de prioriteit bandbreedte in te stellen en verbeteren van de prestaties van de Netflix Kijk direct streaming video service op een computer of televisie . Router Firmware

Standaard is de fabrikant van uw draadloze router installeert specifieke firmware die de instellingen en de functionaliteit van het netwerkapparaat bestuurt . Sommige routers staan ​​niet toe dat derden firmware op het apparaat te worden geïnstalleerd , maar vele anderen bieden deze mogelijkheid . Het is niet geadverteerd door de fabrikant die routers en modellen kunnen alternatieve firmware -installaties , dus je moet een beetje onderzoek te doen om te ontdekken of uw router compatibel is . Sommige derden router firmwares zijn DD - WRT , Tomato , OpenWRT en Gargoyle .
Quality of Service

firmware
Third - party kunt u inschakelen en pas de QOS instellingen op de router . Volgens de router firmware ontwikkelaar DD - WRT , " Quality of Service is een methode om een ​​bandbreedte relatie tussen individuele applicaties of protocollen garanderen . " Met deze functie kunt u prioriteiten stellen bandbreedte van het netwerk voor specifieke diensten , zoals Netflix , wanneer je wilt videostreaming op een optimaal niveau en de hoogste kwaliteit .
prestaties

Quality of Service
is een belangrijk kenmerk voor het regelen van de hoeveelheid bandbreedte doorgelaten voor Netflix video streaming . Als deze functie niet is ingeschakeld of goed ingesteld , Netflix regelt automatisch de kwaliteit van de video-uitgang op uw scherm . Netflix detecteert de bandbreedte onafhankelijk , maar als je bepalen hoeveel bandbreedte wordt prioriteit voor de service die u ook de kwaliteit te controleren . Uiteindelijk , QOS verbetert de prestaties van Netflix over uw router netwerk .
Instellingen

Als uw router firmware biedt QOS instellingen , op de u toegang tot de instellingen van een tabblad QOS controle paneel . Voor het instellen van QOS voor Netflix gebruiken , gaat u naar het tabblad QOS en klik op de " Enable " knop . Voor de poort , selecteert WAN of WAN & WLAN . De packet scheduler moet worden ingesteld op HTB . De uplink en downlink instellingen moeten overeenkomen met de opgegeven snelheden door uw internetprovider en de snelheden zijn beoordeeld in kilobytes per seconde of kbps . ( De laatste stap is optioneel , maar helpt om netwerkverkeer voorrang te geven aan de Netflix service. ) Je moet het bedieningspaneel van de router te gebruiken om uw MAC- adres voor het apparaat streaming de Netflix service en handmatig dat voer in de MAC prioriteit sectie op de pagina QOS instellingen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Proxy Server Definitie 
·Hoe uw eigen Small Business Se…
·Hoe maak je een Mac-laptop geb…
·Hoe om te controleren een Secu…
·Hoe maak je een persoon naampl…
·Twee methoden om IP-adressen C…
·De voordelen van de Cloud 
·Hoe om te controleren voor Spa…
·Hoe te vertonen dezelfde Feed …
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
Hoe uw Netgear Wireless Router instellin…
  Netwerken Articles
·Hoe om te controleren een router Inlogge…
·Hoe kan ik een Netgear Wireless Modem co…
·Drie dingen beschermen Besturingssysteme…
·Hoe je Tweak Mijn Ping Wireless 
·Hoe kan ik herinstalleren Mijn Ethernet …
·Manieren om gratis draadloos internet te…
·Hoe het opzetten van twee ISP's op een S…
·Verschil tussen Gateway & Router 
·Verschil tussen een gecentraliseerd & Di…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com