Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe kan ik herinstalleren Mijn Ethernet Controller ?
Voor een computer te communiceren met andere computers in een netwerk en maak verbinding met het internet , moet een Ethernet -kaart of Ethernet -controller . Bij voortzetting van het gebruik , kan de kaart beginnen te functioneren , waardoor de computer geen verbinding met het internet of met een netwerk . Wanneer dit gebeurt , moet u de kaart fysiek te verwijderen en opnieuw installeren op de computer . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de computer uit en haal de stekker uit het stopcontact . Ontkoppel alle kabels die op de achterkant van de computer zijn aangesloten , evenals alle externe randapparatuur . Kopen van 2

Gebruik een schroevendraaier om een kant van de computerbehuizing te openen . Schuif het paneel weg zodat het moederbord is blootgesteld . Dit is een bord waarop alle interne kaarten zijn bevestigd . Zoek de Ethernet -controller /kaart . Dit is direct verbonden met het LAN ( Local Area Network ) -poort aan de achterkant van de computer .
3

Trek de Ethernet- kaart stevig uit de sleuf . Houd het apparaat op de randen om statische elektriciteit die de kaart onbruikbaar kan maken voorkomen . Inspecteer de gouden connectors op de uiteinden van de kaart en wrijf hem met een schone doek . Plaats de kaart voorzichtig terug in de sleuf en duw deze naar beneden totdat deze stevig is bevestigd .
4

Installeer de behuizing van de computer die u eerder hebt verwijderd . Bevestig de kabels en externe randapparaten . Zet de computer aan en wacht tot Windows XP te laden . Als u na het installeren van uw Ethernet- kaart die u vreemd piepend in de computer hoort , kan de kaart niet goed geïnstalleerd , of andere hardware -apparaten zijn niet goed aangesloten . Draai de hardware-apparaten en start de computer . Als het piepen blijft, een computer technicus .
5

Open " Configuratiescherm " en klik vervolgens op "Systeem " . Selecteer het tabblad " Hardware " en vervolgens " Device Manager " . Als u Windows XP Professional Edition , kunt u in plaats daarvan op " Start" en " Run " en typ " devmgmt.msc " in het venster om het venster Device Manager ( Dit werkt niet in Windows XP Home Edition ) openen .

Kijk 6 in de lijst met apparaten in het venster " Device Manager " . Klik met de rechtermuisknop op " Ethernet-controller " , en klik op "Eigenschappen " en vervolgens . Klik op het tabblad ' Driver ' en selecteer " Uninstall Driver " dan . Klik op ' OK ' wanneer er een dialoogvenster ter bevestiging van uw actie wordt weergegeven . Herstart de computer .
7

Plaats de installatie- cd die bij uw Ethernet-controller in het optische station van uw computer is geleverd . Voer het installatieprogramma , voltooi de installatie en herstart de computer . Na een herstart , moet de Ethernet-controller klaar zijn en functioneren.

Previous: Next:
  Ethernet
·Installeren Ethernet 
·Hoe te Limited Connectiviteit …
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Is de LAN- Aansluiting een Eth…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe maak je een Home Ethernet …
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe maak je een 54G WiFi LAN (…
·USB naar Ethernet Adapter Vs .…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een breedband compu…
·Hoe te verbinden twee computers via USB …
·Hoe maak je Unforward op een Tadiran Tel…
·Linksys Telefoon Modem Problemen oplosse…
·Hoe je Ping Testing Packet Loss Probleme…
·How to: Statische IP VPN op Vista 
·Hoe maak je een router gebruiken USB- ve…
·Hoe om te controleren Uw IP-adres voor V…
·Hoe maak je een Verizon Broadband Card G…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com