Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe je Ping Testing Packet Loss Problemen
Als u Internet - gerelateerde problemen , zoals frequente verbinding verbreekt of intermitterende , kunt u het probleem oplossen door het uitvoeren van een ping test . Typisch , verbreekt de verbinding en andere inconsistenties zijn indicatief voor packet loss . Het uitvoeren van de opdracht Ping kunt u uw algehele packet loss en latency te identificeren en te meten . Start de opdracht Ping vanuit de Windows Command Prompt . Instructies
1

Klik op de knop "Start " . Type " Com Prompt " in de " Search Programma's ... " veld en druk op ' Enter '. Dit start de Windows Command Prompt .

Type 2 de volgende opdracht en druk op ' Enter '. U kunt de website is voorzien in het onderstaande commando met een website of IP- adres dat u wilt gebruiken te vervangen

" Ping - t www.google.com "
.

Deze opdracht wordt een looping ping van de server .

Kijk voor regels die beginnen met de zin 3 " Reply from ... " Deze lijnen geven aan dat de Ping proces succesvol was . Een 'Time-out ' lijn geeft uw verbinding ervaart packet loss .

Kijk
van de " Time = " waarde in het 'Antwoord van' lijnen . Dit is de gemeten latentie van elke ping . Terwijl hogere waarden betekenen een tragere reactietijd , lage waarden geven een snellere responstijd . Alhoewel waarden onder 100ms optimaal zijn of gewenst op breedbandverbindingen , de specifieke waarde is afhankelijk van de server geladen en afstand van de geteste server . Het belangrijkste aspect bij het bekijken van latency is de consistentie . Hoewel het gebruikelijk is om af en toe een hoge waarde te zien , moet je niet zien van meerdere waarden consistent boven 500ms aan een Amerikaanse server . Contact op met uw serviceprovider als u ziet meerdere antwoorden met hoge waarden .

Kijk 4 bij elk van de " Time = " lijnen . Als de tijden drastisch te verhogen en te verlagen voor en na het zien van de 'Time-out ' lijn , of als je meerdere "Time-out " -lijnen in successie tussen antwoorden, is er een probleem met uw verbinding . Raadpleeg uw provider voor een oplossing.
5

Druk op de " Ctrl " en " C " toetsen achtereenvolgens om te stoppen met het uitvoeren van de opdracht . Eenmaal gestopt , het commando geeft een korte reeks statistieken voor uw latency testen . Kijk naar de " Packets " lijn . De " Sent " waarde in deze lijn geeft het totale bedrag van de pakketten verzonden vanaf uw computer , en de " Ontvangen " waarde geeft het totale bedrag dat zij ontvangen . Als je packet loss op uw lijn , zal de " Ontvangen " lager bedrag dan de " Sent " waarde. Kijken naar het aandeel in de sectie " Lost" . Als deze waarde hoger is dan 10 procent , moet u contact opnemen met uw serviceprovider om het probleem op te lossen .
6

Vind de " Geschatte round trip tijd ... " sectie . Dit toont de minimale , maximale en gemiddelde latentie opgenomen . Met behulp van deze gegevens kunt u zien hoe consistent de pings waren . Hoe gezonder je verbinding , hoe consistenter deze bijzondere waarden zijn . Als er veel ruis op de lijn , en u ontvangt veel packet loss , zullen deze waarden hoogstwaarschijnlijk inconsistent . Op een sterk verband dient de " gemiddeld " en " Min " waarde binnen 50 ms of minder van elkaar . Contact op met uw serviceprovider als deze waarden ernstig inconsistent .

Type 7 "Exit " en druk op " Enter " om te sluiten .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je verbinding tussen …
·Hoe te Remote Access configure…
·Hoe maak je een Bluetooth conf…
·Hoe een Anaërobe Epoxy Connec…
·Hoe te Netflix films te bekijk…
·Hoe maak je een 2950 Cisco Swi…
·Crimp Pin Removal Tools 
·Hoe een Cat5 netwerkkabel 
·Hoe maak je verbinding een RJ4…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Pixel website van uw eig…
·Hoe te Crop in Lightroom 
·Hoe maak je verbinding met het internet …
·Problemen oplossen Mac Book Problemen Me…
·Hoe kan ik een Internet Modem Install 
·RCA Cable Modem voor Comcast Zal niet Pa…
·Kunt u gebruik maken Twee Ethernet- kabe…
·Hoe te Turn op mijn draadloos internet 
·Hoe vindt mijn CIFS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com