Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat zijn de voordelen van Ethernet- protocol ?
In zijn vroege stadia , is Ethernet ontworpen als een mechanisme om honderden computers in hetzelfde gebouw . Het moest snel zijn en kunnen meerdere computers te communiceren zonder dat er een probleem met de bedrading . Toen voor het eerst werd ontwikkeld , een 10 - Megabit per seconde netwerk werd beschouwd zo snel als iedereen zou moeten zijn . Sindsdien zijn de snelheden van Ethernet omhoog gegaan en de prijzen zijn gedaald . Ethernet is nu een universele standaard . Het toestaan ​​van meerdere computers naar
coaxkabel Communiceer werd oorspronkelijk gebruikt .

De oorspronkelijke visie van Ethernet was om meerdere computers te communiceren via een enkele draad . Het protocol stond voor een computer om gegevens frames verzenden. Alle computers van de frames zou ontvangen . De frames zijn source en destination adressen in de header . Computers zal het frame verwerken als het bestemmingsadres overeenkomt met hun adres . Indien twee computers heeft zenden op hetzelfde moment zou ze te detecteren en oplossen van de botsing . Als er te veel computers op het netwerk , zou botsingen beginnen met het netwerk overbelasten . Dit was een botsing domein genoemd . Moderne netwerken gebruik schakelt afzonderlijke computers in verschillende botsing domeinen , terwijl nog steeds de voordelen van het toestaan ​​van meerdere computers te communiceren .
Bridging en schakelen
Een Ethernet- switch .

Bridging en schakelen werden ingevoerd om segment van het netwerk in aparte botsing domeinen . Elke computer aangesloten op een switch die zal bufferen en doorsturen van de Ethernet-frames zoals vereist . Ethernet heeft nu het voordeel dat ze kunnen draaien op hoge snelheden op dedicated verbindingen op een Ethernet- switch .
Hoge snelheid en lage kosten
Ethernet is nu sneller dan andere techonlogieën .

Het grootste voordeel van Ethernet is de mogelijkheid om te draaien met hoge snelheid tegen lage kosten . Ethernet is uitgegroeid tot een universele standaard , zodat de kosten van de interfaces is gedaald tot het punt waar ze zijn opgenomen op elke computer worden gebouwd . Snelheden van 1 Gigabit per seconde zijn standaard op de meeste pc's en het werk blijft 10 Gigabit , 100 Gigabit en Terabit Ethernet tegen lage kosten beschikbaar te maken . Omdat Ethernet is een universele standaard , keuzes van de fabrikant en product in overvloed .
Meerdere protocollen
Mulitple kanalen kunt Ethernet gebruiken .

Ethernet maakt multiplexing -protocollen over een enkele draad . Hoewel de meest - voorkomende protocol te draaien op Ethernet is IP , kunnen andere protocollen Ethernet gebruiken . Ethernet recht geeft op meerdere snelle verbindingen tussen computers .
Glasvezel en Lange Afstanden
Afstand beperkingen zijn verwijderd .

De vroege versies van Ethernet werden beperkt tot 2,5 km of ongeveer 1,5 mijl . Bij hogere snelheden deze afstand wordt verkleind . De introductie van het schakelen toegestaan ​​voor full - duplex communicatie . Met full - duplex communicatie de theoretische afstand beperkingen zijn verwijderd . Het is nu gebruikelijk om Ethernet- producten die werken 40 Km of 25 mijlen te zien .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe de Ethernet -kaart wijzige…
·Hoe een Ethernet RJ 45 Wire 
·Wat is de kleur code voor een …
·Hoe te stoppen met het Etherne…
·Hoe u het MAC-adres wijzigen o…
·Vista compatible Ethernet Adap…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Ethernet Configuration Protoco…
·Hoe je Daisy Chain een Etherne…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Waarom kan ik niet op het internet surfe…
·Hoe Hook Up een tweede computer naar een…
·Hoe maak je een NetGear Router Upgrade 
·Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
·Hoe maak je een Wireless LAN 
·Hoe vindt u uw openbare IP 
·Wat is een Trojan Horse Attack ? 
·Ventrilo is geen verbinding maken met ee…
·Hoe maak je een VoIP Packet Identificeer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com