Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Ventrilo is geen verbinding maken met een server
De Ventrilo voice chat programma is anders dan andere populaire VoIP- programma's . In plaats van het aansluiten op een centrale server , zoals centrale authenticatie server van Skype , uw Ventrilo client verbinding maakt met een server die een Ventrilo gebruiker ingesteld . De beheerder van de server kan niet zijn server goed hebt geconfigureerd , dus je kan niet hebben gegevens van de server naar behoren of ging een firewall tussen uw computer en het internet kan worden blokkeren van de verbinding . Instructies
1

Open het venster Connection Editor door te klikken op de " - > " . Knop rechts van het vak "Server" aan de bovenkant van het venster Ventrilo client kopen van 2

Controleer of de hostnaam van de server of het IP -adres correct in het vak " hostnaam of IP " in het venster Connection Editor is ingevoerd . Als het IP-adres nummers zijn onjuist of de hostnaam bevat typefouten , kan Ventrilo geen verbinding met de server . Vraag de beheerder van de server voor de juiste hostnaam of IP-adres .
3

Controleer of poortnummer van de server correct in het vak "Poortnummer " wordt ingevoerd . Als je niet een poortnummer kregen , probeer " 3784 , " het standaard poortnummer . Vraag de beheerder van de server voor het juiste poortnummer .
4

Voer een wachtwoord in het vak " Password " , indien nodig. Als de server een wachtwoord vereist is en je het niet hebt , kunt u geen verbinding . Vraag de beheerder van de server voor het wachtwoord van de server .
5

Bewaar alle gewijzigde verbindingsinstellingen door te klikken op de " Save" knop aan de onderkant van het venster Connection Editor .
6

Schakel alle firewalls die kunnen worden bemoeien . Volgens Ventrilo 's FAQ , Norton Internet Security en ZoneAlarm is bekend dat ze problemen met Ventrilo veroorzaken als beide actief zijn op hetzelfde moment . Schakelt u een van de twee , maar een firewall draaien op een moment
7

Vraag de beheerder van de server als u of uw IP-adresbereik wordt verboden . . Als je verbannen van de server , Ventrilo verbreekt onmiddellijk na het aansluiten , dan telt af en probeert automatisch opnieuw verbinding . Ventrilo kan niet opnieuw tot je unbanned , echter .
8

Vraag de beheerder van de server om de configuratie van de server te controleren of niemand anders kan verbinden . De server kan offline zijn of verkeerd geconfigureerd.

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe Set MOTD in Ventrilo 
·Hoe maak je verbinding een MTA…
·VoIP Point to Point 
·Hoe te InnoMedia VoIP kopen 
·Wat is een VoIP Application 
·Belang van VoIP 
·Hoe te SipTelecom VoIP kopen 
·Enum Protocol 
·Hoe te verbeteren VoIP 
  Related Articles
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
Wat is een Linksys WEP code ? 
Mijn Belkin Wireless G Router is traag 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een USB Network Setup 
·Hoe een WAN adres te vinden 
·Hoe te verbinden van een laptop naar Dez…
·Wat is een RTSP proxy? 
·Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
·Hoe om mensen op de telefoon Annoy 
·Hoe te gebruiken Twee kabels van een com…
·Ik kan niet Mijn Computer Name Na Lid wo…
·Mijn Linksys Wireless - G -lampje gaat n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com