Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Belang van VoIP
VoIP , of Voice -over - Internet Protocol , is een technologie waarmee u om te bellen via het internet , in plaats van traditionele telefoonlijnen . Toen VoIP eerst beschikbaar werd gesteld , VoIP-gebruikers moesten gebruik maken van een headset aangesloten op een computer , maar meer recente technologie stelt gebruikers in staat om te bellen met behulp van traditionele telefoons te maken . Functies

VoIP
geeft gebruikers controle over functies , zoals wisselgesprek , doorschakelen en voicemail , hen te laten draaien elke functie aan en uit en tweak de instellingen op basis van hun behoeften . U kunt de wachtstand op wanneer u een belangrijk telefoontje verwacht , maar zet het uit , zodat je niet onderbroken als je moeder op haar verjaardag te bellen . U kunt vooruit zakelijke gesprekken naar een telefoon thuis voor het weekend of stuur ze naar uw mobiele wanneer u op zakenreis . Al deze functies geven gebruikers meer flexibiliteit in hun communicatie en de deur open voor meer innovatie als draadloze mobiele telefoon technologie evolueert .
Low Cost

Sinds de telefoongesprekken zijn via Internet , de basisprijs voor VoIP is vaak kleiner dan die van traditionele telefoonlijnen . Een lokaal gesprek kost hetzelfde als een gemaakt in het hele land , bespaart nog meer geld . En terwijl bedrijven nog steeds betalen een maandelijkse servicekosten , kan de IT-afdeling vaak lopen het systeem, omdat het computer-gerelateerde , besparing van de kosten van het betalen van een extern bedrijf een extra maandelijkse onderhoudskosten . Een ander effect van de lage kosten is dat mensen interlokale gesprekken , die te duur zou zijn op andere technologie kan maken . Mensen zijn ook beter in staat om te werken vanaf externe locaties en in contact blijven met familieleden die in andere landen wonen .
Integratie met andere technologie

Sinds de technologie is digitaal , het integreert met andere computer-technologie . U kunt het instellen op een e-mail of een sms sturen u vervolgens automatisch wanneer u een voicemailbericht , of u kunt voicemailberichten verzonden naar uw e-mailadres te hebben. Met een persoonlijke account , kunt u de gesproken bericht doorsturen naar anderen en u kunt uw voicemail controleren van het internet . Business VoIP biedt nog meer aanpassingsmogelijkheden , vooral als je meer dan een kantoor hebben . Kunt u de oproepen van het ene kantoor naar het andere zonder dat de bellers zich daarvan bewust is .
The Future

Naarmate meer en meer mensen hebben slimme telefoons met draadloze internetverbindingen , VoIP zal de consument vele mogelijkheden voor draadloze telefoongesprekken te geven , volgens Tom Kershaw , vice-president van VoIP-diensten bij VeriSign . VoIP-gesprekken gemaakt van een internet - enabled smartphone zal veel minder dan mobiele telefoontjes en VoIP-systemen kost u zal toestaan ​​om te kiezen wie je kunt bereiken op een van de telefoonnummers op verschillende tijden , zodat uw familieleden kunt u altijd bereiken, maar u kunnen zakelijke gesprekken in de vrije tijd te vermijden .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Is Hosted VoIP Recht voor mijn…
·Hoe te Wachttijd op VoIP 
·Hoe te verklaren Telefoon VoIP…
·Hoe je je Qwest Telefoonlijn u…
·Voice Over IP Internet Protoco…
·Hoe stel ik Voice Over IP at H…
·VoIP Afkortingen 
·Sigtran Protocollen 
·Hoe maak je een VoIP- systeem …
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Dish Bu…
·Hoe kan ik een Linksys Compact Wireless …
·Hoe faxen voor gratis 
·Hoe de Port Speed ​​wijzigen op een Link…
·Hoe maak je een VoIP 
·Hoe kan ik een Internet Speed ​​Test Met…
·Wat is de RTWP in UMTS ? 
·Hoe te Cat5 bedrading installeren in uw …
·Wat zijn web-based printers? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com