Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te verklaren Telefoon VoIP
Telefoon " Voice over Internet Protocol " ( VoIP ) is een term die gebruikt wordt om elke vorm van communicatie met behulp van Internet -netwerken , in plaats van de standaard openbare switch telefoonnet ( PSTN ) te beschrijven. Het Internet netwerk kan worden geconfigureerd om stem en spraakberichten dragen . Om spraak , moet het analoge signaal eerst worden omgezet in een digitaal signaal , gecodeerd en onderverdeeld in pakketten van gegevens , en vervolgens omgeleid via netwerken . De pakketten worden herschikt en gedecodeerd in een continue stroom van audiogegevens . Wat je nodig hebt
Routable netwerk
VoIP -telefoons
Call management systeem
Server
Toon Meer Aanwijzingen
1

Leg uit wat VoIP is . Telefoon VoIP wordt ook wel aangeduid als internet-telefonie en is een vorm van communicatie die de functie van een standaard telefoonlijn rivalen , waardoor mensen om verbaal te communiceren via het internet - of een lokale of wide- area network . Bijvoorbeeld kan een bedrijf VoIP naar intern tegen lage communiceren door toewijzing van een deel van de bandbreedte op het netwerk voor het leveren van telefoneren . Quality of Service ( QoS ) techniek zorgt ervoor dat de telefoon pakketjes voorrang krijgen boven andere processen om ervoor te zorgen mensen die werkzaam zijn op het bedrijf kan maken en ontvangen van oproepen wanneer ze moeten . Kopen van 2

Beschrijf hoe het telefoongesprek werken . Sessiecontrole protocollen opzetten en afbreken van de oproep . Dit is een geautomatiseerde versie van de " pick - up en ontvangen " en "put -down en stoppen met het ontvangen " stappen in gewone telefoongesprekken . Eerder dan wordt getriggerd door de persoon maken en ontvangen van de oproep , zijn er pakketten van " start" en " stop " gegevens die het proces te controleren . Bij ontvangst worden de digitale pakketten weer omgezet in spraak -of spraaksignalen , waarbij de ontvanger moet de formulering in het bericht of mededeling hoort . De pakketten moeten opnieuw geassembleerd tijdig en in de juiste volgorde . Buffers worden gebruikt om de kwaliteit van het pakket herordening te verbeteren , doordat de codecs extra tijd om de informatiepakketten weer in de juiste volgorde .
3

bespreken verschillende codecs en hun toepassingen . Audiocodecs coderen of vertalen spraaksignalen in pakketjes van digitale informatie , die vervolgens over Internet Protocol netwerken worden overgedragen. Er zijn verschillende soorten, afhankelijk van het gebruikte netwerk . Sommige netwerken vertrouwen op de smalle - band en gecomprimeerde spraak , terwijl anderen te ondersteunen codecs high - fidelity stereo .

Overzicht 4 hoe VoIP is verbeterd , en de voor-en nadelen . Vanaf oktober 2010 is VoIP is onlangs verbeterd door betere bandbreedte van de communicatielijn , betere switches van maximaal 10 gigabit ( GB ) en kan nu gebruikt worden voor efficiënte communicatie voor individuen , huishoudens of bedrijven van elke omvang . Telefoon VoIP vermindert telefoonlijn huurkosten , ondersteunt gemakkelijk herconfiguratie , en het is veiliger vanwege de mogelijkheid van encryptie . Het biedt ook een veerkrachtiger proces omdat het rout - staat en geeft u de voordelen van " Transmission Control Protocol /Internet Protocol " ( TCP /IP ) . Volgens Technology Box , huur is maar liefst 60 procent minder dan de gewone , analoge telefonie . Nadelen zijn onder andere het veranderen van al uw analoge telefoons voor VoIP - compatibele telefoons . Oude , analoge technologie kan simpelweg niet worden opgewaardeerd . Ook als de pakketten van de gegevens die worden verzonden uit de orde als ze reizen over het netwerk , zal de ontvangen stem zijn onduidelijk . Nieuwere technologie is het verbeteren van dit probleem .
5

Lijst mogelijke telefoon VoIP-providers .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je een Mobile gebruik…
·Hoe om te gaan met Packet Loss…
·Hoe te gebruiken VoIP Met Door…
·Hoe Set Up Grandstream 
·Lijst van VoIP Service Provide…
·Grote voordelen van VoIP 
·De nadelen van Computer Confer…
·Hoe faxen Met behulp van VoIP 
·Hoe te gebruiken VoIP-technolo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Netgear Wireless Router i…
·Hoe maak je een VPN Laat Via een Windows…
·Hoe maak je een tweede Ethernet Adapter …
·Hoe kan ik configureren Cisco 2600 voor …
·Waarom wordt mijn internet signaal Get W…
·Hoe te beheren Apache Web Servers 
·Hoe maak je een Cat5 converteren naar ee…
·Hoe maak je een Local Admin Password Get…
·Hoe je SSH Maak Certificaat 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com