Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te beheren Apache Web Servers
De Apache webserver is zeer populair , loopt ongeveer 45 procent van de webservers op het internet . Een deel van de populariteit kan zijn vanwege de eenvoudige wijze van configuratie. De server is geconfigureerd door het veranderen van platte configuratiebestanden . Configuratie- opties , behoorlijk " richtlijnen " zijn beschikbaar voor alles van de naam van uw server naar de locatie van veel voorkomende fout pagina's . Het is niet moeilijk te lezen door en verander de opties als je eenmaal weet waar je moet kijken , maar een fundamenteel begrip van wat er gaande is en hoe u de instellingen te wijzigen is vereist . Wat je nodig hebt
Een computer met een Apache web -server geïnstalleerd en actief
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ontdek de locatie van de Apache configuratiebestanden . Bij het opstarten , de webserver leest alle bestanden in de " conf " en " conf.d " directories en al hun submappen , behandelen ze in wezen als een groot configuratiebestand . Ze worden gescheiden door conventie alleen omwille van de organisatie . De " conf " directory bevat " httpd.conf ", die normaal bevat server - brede richtlijnen . De " conf.d " map bevat een bestand voor elke site gehost op de server . Kopen van 2

Leer de syntaxis voor Apache configuratie richtlijnen . De webserver verwerkt in een richtlijn per lijn en negeert regels die beginnen met " # . " De standaard configuratie bestand heeft veel van deze " commentaar " lijnen om de functionaliteit van de verschillende richtlijnen uit te leggen . Indien een regel in de Apache configuratiebestanden is misvormd , zal de server niet starten .
3

Begrijp modulaire structuur Apache's . De webserver wordt samengesteld van de Apache "kern " -functionaliteit en een aantal add - on "modules . " De standaard installatie bevat een aantal basismodules , zoals PHP en MySQL , maar anderen kunnen worden toegevoegd . De " LoadModule " richtlijn wordt gebruikt om een ​​module dynamisch laden . Configuratieopties voor specifieke modules worden binnen en < /IfModule > .
4

Begrijp configuratie richtlijn " scope . " Apache heeft de mogelijkheid om vele websites tegelijk bedienen . Dienovereenkomstig , zullen sommige richtlijnen zijn alleen van toepassing op bepaalde sites , terwijl anderen zal gelden voor de gehele server . U kunt richtlijnen die specifiek zijn voor de bestandsnaam of mapnaam in omsluiten ... < /Files > of ... < /Directory > , respectievelijk . Om een richtlijn om een hele site ( maar niet de hele server ) toe te passen , plaats je die tussen ... < /VirtualHost > .
5

Begrijp gebruiker configuratie toegang via . Htaccess -bestanden . Een gebruiker kan een eigen configuratie- instellingen in te stellen door het plaatsen van een bestand met de naam " . Htaccess " in elke web -server directory . Deze richtlijnen zijn alleen van toepassing op de directory van het bestand en eventuele submappen , en de serverbeheerder kan ze beperken de AllowOverride richtlijn in httpd.conf .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Internet Grants 
·DIY Wireless Security Systems 
·Hoe te activeren Geschiedenis …
·Hoe te Netmask Bereken Van IP-…
·DIY Biquad Antennes voor ontwe…
·Belangrijkste elementen van ee…
·Hoe te gebruikersgroepen insch…
·Welke soort Internet Service i…
·Hoe maak je verbinding een dra…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe ADSL routers werken? 
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Hoe een gebruiker Mogelijkheid om een ge…
·How to Set Up Linksys Wireless Network S…
·Hoe de downloadsnelheid te verhogen in B…
·Hoe te Ventrilo Equalize 
·Hoe om WPS op een Belkin 
·Hoe om te controleren een Proxy 
·Hoe te gebruiken Packet8 VoIP-dienst 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com