Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te gebruiken Packet8 VoIP-dienst
Packet8 kunt u bellen via het internet door middel van haar VoIP ( Voice over Internet Protocol ) -service te maken . Als je een plan al hebben gekocht van Packet8 , zult u de inhoud van dit artikel meer nuttig vindt . Zorg ervoor dat u hebt ingesteld uw VoIP -service en getest . Instructies
1

Maak kennis met je toestel . Leer alle basis ingebouwde functies van de telefoon van de handleiding . Kopen van 2

Leer hoe u oproepen plaatsen met uw Packet8 plan te maken . Maximaliseren van het gebruik van uw maandelijkse plan . Als u een onbeperkt plan hebt genomen , kunt u bellen zonder zorgen over extra facturering .
3

wilt bellen binnen uw netnummer , direct het nummer van zeven cijfers (zonder de dial netnummer ) alleen de manier waarop je zou een oproep van uw gewone telefoon te maken .
4

Voor alle gesprekken buiten het netnummer , kies het 11 - cijferig nummer met 1 als de prefix , gevolgd door het nummer ( met het netnummer ) .
5

Om internationaal te bellen , gewoon bellen de internationale code , gevolgd door het nummer met het netnummer .

Activate 6 en het opzetten van je voicemail . Opnemen groeten voor inkomende gesprekken . Configureert de tijdstempel met uw accounts pagina door in te loggen in de website . Leer hoe u uw voicemails bevestigen en doorsturen via e-mail . Ook leren hoe je voicemails te halen .
7

Configureer de beller-ID met naam functie . Schakel de beller-ID -functie via de pagina Accounts van de website . Leer hoe u de ID-functie beller en uitschakelen . Om de functie Ga naar Accounts , dan Account Update en klik op het tabblad Persoonsgegevens . Controleer of het vinkje uit het " Geef de naam op beller-ID voor alle accounts " -optie . Sla uw instellingen . Voor het uitschakelen van beller-ID , ga naar " Block mijn naam op uitgaande gesprekken " optie in Instellingen bewerken .
8

Druk op de flash -toets of schakelaar haak om de functie wachtende oproep te gebruiken . Het stelt u in staat om gesprekken tussen twee partijen schakelen wanneer de telefoon zich in gelijktijdig gebruik . Om ongestoord roeping hebben , kiest u * 70 voor het maken van een gesprek en de functie call - waiting zal worden uitgeschakeld . U kunt ook in staat stellen call - ID wachten tot het nummer van de partij belt u wanneer u on-line met een andere beller te bekijken .
9

Leer hoe u de functie call - return gebruiken . Druk op * 69 om de laatste inkomende oproep op uw telefoonlijn te bellen .

Master 10 het doorverbinden van gesprekken en three-way calling feature . Het stelt u in staat om gesprekken naar de juiste persoon . De drie - weg bellen functie kunt u een drie - party conference call te behandelen . Gewoon gebruik maken van de ' zweep knop en kies het nummer van de derde partij uit te nodigen in het gesprek .
11

Leer om belangrijke gesprekken te beheren . Prioriteit gesprekken kunnen met grote zorg worden toegediend met behulp van de Niet Storen * 78 code . De beller wordt geïnformeerd dat u niet wilt worden gestoord . Kies * 79 om uit te schakelen als het gesprek is afgelopen .

Block anonieme bellers 12 met behulp van * 77 bij het ontvangen van een oproep . Dit stuurt alle inkomende anonieme gesprekken naar uw voicemailbox . Om deze functie uit te schakelen , kiest u het nummer * 87 .
13

Met de Enhanced 911 -functie om een alarmnummer te bellen .
14

Abonneer u op andere betaalde functies, zoals Virtual Telefoonnummer , afwijkende belsignalen , gratis nummer , en Directory Assistance om de meeste te halen uit uw Packet8 VoIP-dienst . Deze functies hebben een extra lage maandelijkse kosten , die een aanvulling is op uw bestaande basisplan .
15

Als je problemen hebt , contact op met het Customer Care Center op Packet8 voor hulp .
< br >

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te Ventrilo bijwerken 
·Hoe je VoIP Bandwidth Set 
·Hoe maak je een VoIP Echo Prob…
·Enum Protocol 
·VoIP Implementatie Checklist 
·Voice Over IP Basics 
·Hoe je VoIP aanbieden 
·Wat is Internet Protocol Telef…
·Zwakheden & Sterke punten van …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te WebLogic Clustering Set 
·Hoe kan ik mijn computer vanaf een afsta…
·Wat is de router creëren 3347NWG ? 
·Wat zijn de snelste snelle internetverbi…
·DameWare zal geen verbinding met mijn la…
·Manieren om Ossenhaas Steaks Bereid 
·Wired Equivalent Privacy Protocol 
·Hoe een Ad Hoc Netwerk 
·How to Set Up Wireless Encryption 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com