Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe maak je een Caller ID Block in VoIP Krijg
De service nummerherkenning kunt u het telefoonnummer van de persoon die een oproep voor u zijn . Ook wanneer u een oproep , uw nummer kan worden weergegeven op de telefoon instrument van de persoon naar wie u belt . Het is een gratis optie die door een meerderheid van VoIP ( Voice over Internet Protocol ) -service providers in de VS . Het is mogelijk om de nummerweergave blokkeren met behulp van een afzonderlijke code . Instructies
1

Informeer bij uw VoIP- provider als u al een gratis beller-ID en nummerweergave blokkeren service. Een meerderheid van de VoIP- service providers bieden deze functie gratis . Abonneren op de dienst in het geval het niet wordt verstrekt . Kopen van 2

Leer de beller-ID en nummerweergave blokkeren service te gebruiken . U kunt de nummerweergave te activeren wanneer de telefoon instrument is compatibel met deze functie . Oude telefoons meestal geen ondersteuning voor deze functie . Dus , moet u wellicht een aparte nummerweergave machine te kopen .
3

Activeer de nummerweergave blokkeer alvorens een gesprek . Afhankelijk van uw VoIP-service provider , kiest u de code op uw beller-ID te blokkeren . Door dit te doen , zal uw nummer niet worden weergegeven op het instrument van de oproep ontvanger , zelfs als hij of zij heeft een beller-ID -functie . Bijvoorbeeld , kiest u * 79 voordat u een gesprek als je ' Vonage ' VoIP gebruiken . ' Packet 8 ' gebruikers kunnen bellen * 77 of * 87 . Een andere VoIP-service provider genaamd ' Quantum Tone ' heeft een set code van * 67 voor Caller ID blok .
4

Hang de telefoon als u het gesprek te beëindigen . Het telefoontje ontvanger kan niet terug antwoorden , als hij of zij geen informatie over de inkomende oproep nummer zou hebben .
5

Begrijp dat uw beller-ID is alleen geblokkeerd voor die specifieke oproep . Als u wilt een gesprek opnieuw te maken , moet u de nummerweergave prefix code ( * 79 /* 77 /* 67 ) opnieuw wordt gebeld voordat u belt.
6

Leer manieren om de beller te blokkeren ID permanent . U kunt de website van de VoIP-service provider te bezoeken , inloggen op uw account en ga naar accountgegevens . In de instellingen kunt u kiezen voor een optie om ' Blokkeer mijn telefoonnummer wanneer u gesprekken ' . Dit zal blokkeren uw beller-ID informatie versturen naar de ontvanger op elke oproep die u maakt totdat u deze instelling weer .
7

Houd surfen op het internet om de nieuwste en gemakkelijker ' nummerweergave blokkeren ' proces te leren . < br >

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Definitie van Voice -over - In…
·VoIP Internet Protocol 
·VoIP Parameters 
·VoIP Ondersteuning rollen en v…
·Computer naar computer Video C…
·Hoe maak je een server maken i…
·Hoe te Ventrilo bijwerken 
·Wat is VoIP Beëindiging ? 
·Hoe kan ik een adapter & Softp…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Internet Beveilig Met Cox 
·Hoe te Netflix films te bekijken op een …
·De USB 2.0- poorten werken niet op mijn …
·Hoe maak je een Hypertext Transfer Proto…
·Hoe te Faxberichten verzenden via modem 
·Computer Networking Kwalificaties 
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe je draadloze router installeren 
·Hoe te Plug in vele computers op een Eth…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com