Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe je draadloze router installeren
Draadloze routers verlagen van uw bedrijf bekabeling - gerelateerde bedrijfskosten. U kunt het opzetten van Windows Connect Now ( WCN ) -compatibele modellen zonder setup -cd's te gebruiken of om de routers handmatig configureren . Om uw bedrijf gevoelige gegevens te beschermen , kiest u een WiFi Protected Setup ( WPS ) -compatibele router gebaseerd op 802.11g- of 802.11n-technologie . Dit zal ook maximaliseren netwerk snelheid, efficiëntie en flexibiliteit . Hardware

Indien de verpakking voor uw draadloze router is voorzien van het Windows 7 -logo of de zin " Compatibel met Windows 7 ", de router ondersteunt Windows Connect Now ( WCN ) . Deze functie vereenvoudigt het installatieproces . Draadloze routers hebben verschillende snelheden en technologieën . De meest recente , 802.11g en 802.11n , bieden de meeste snelheid en flexibiliteit . Als u wilt uw zakelijke netwerk verbinding met het internet , zal je ook een Ethernet-kabel en een breedbandmodem nodig .
Instellen van de router

Als uw router ondersteunt WCN , start -up van uw computer en sluit uw router aan op een stroombron . Klik op het pictogram "Network" in uw computerscherm 's rechterbenedenhoek om een ​​lijst van de momenteel beschikbare netwerken weer te geven . Naam van de fabrikant is standaard de naam van uw router . Klik erop en volg de instructies op het scherm . Als uw router geen ondersteuning WCN , plaatst u installatie-cd van de router in uw pc voordat u de router in en volg de instructies op het scherm .
De router handmatig configureren
< br >

Om de router handmatig configureren , sluit deze aan op een modem via een Ethernet -kabel en steek de stekker in een stopcontact . Na ongeveer 60 seconden , gebruik een andere Ethernet -kabel op de router aansluiten op de computer . Open een webbrowser op uw computer en voer het IP- adres van de router , die u in de handleiding van het apparaat zal vermeld vinden . Wanneer hierom wordt gevraagd , voert u standaard wachtwoord van de router en de gebruikersnaam , die ook in de handleiding . U kunt dan veranderen netwerknaam en het wachtwoord van de router via de webinterface . Koppel de Ethernet-kabel tussen uw computer en router .
Aansluiten Overige Computers

Log
op de computer die u wilt netwerk en klik op het pictogram "Network " . Kies het draadloze netwerk in de lijst in de pop-up en klik op " Connect . " Als de router een " WPS " knop indrukt. De router zal automatisch de computer toe te voegen aan het netwerk , en u zult niet nodig om een zekerheid in te voeren . Als dit niet gebeurt , kopieert u de netwerkinstellingen op uw computer met een USB flash drive of voer de wachtwoordzin of beveiligingssleutel handmatig als daarom wordt gevraagd . Sluit de router met je modem met een Ethernet- kabel aan op uw netwerk Internet staat te maken .

Previous: Next:
  routers
·Hoe je DSL inschakelen op DD -…
·Toegang krijgen tot het 2Wire …
·Hoe je draadloze signaalsterkt…
·Hoe maak je een verbinding op …
·Hoe maak je een WRT300N Demont…
·Hoe software bijwerken op een …
·Hoe te Boost andermans WiFi 
·De Standaard Inloggen voor D -…
·Hoe maak je een breedband- rou…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Webchat 
·Hoe krijg ik mijn IP-adres Unbanned ? 
·Verbinding maken met draadloos internet …
·Hoe een IP-adres 
·Hoe te verbinden Twee Apple basisstation…
·Hoe maak je van een computer WEP ID numm…
·Wat is Virtual Communication Technology …
·Hoe maak je een URL krijgen van een gelu…
·Verbinding maken met Linksys Network 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com