Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
De Standaard Inloggen voor D - Link routers
D - Link breedband internet routers vereisen dat u in voordat u de beheerpagina's voor het opzetten van het apparaat of de instellingen van de router te veranderen om in te loggen . De D - Link komt met een standaard log - in gebruikersnaam en wachtwoord die u kunt invoeren in het log - in scherm om toegang te krijgen tot pagina bestuurlijke instellingen van de router . Router Access

Voor toegang tot de router log - in scherm en instellingen , moet u eerst de router aansluiten op een computer met een Ethernet-kabel of via een Wi - Fi-verbinding . De computer detecteert automatisch het netwerk , en u kunt verbinding maken met de router door te dubbelklikken op het pictogram "Network" in het systeemvak op de taakbalk . Klik op " Connect" naast de naam van het netwerk . Start uw webbrowser en ga naar " 192.168.1.1 . " Om inlogpagina de D - Link router te openen .
Default Inloggen

Als je eenmaal hebt bereikt het log - in scherm , voert u de standaard log - in informatie voor de D - Link router , die is " admin " voor zowel het wachtwoord en de gebruikersnaam . De standaard log - in werkt alleen als u uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord voor de router hebt ingesteld . Zodra je set aangepaste log - in gegevens , uw log - in informatie vervangt en overschrijft de standaard log - in .
Factory Reset

Als je kan me niet herinneren de aangepaste gebruikersnaam en het wachtwoord dat u voor de D - Link router in te stellen , moet u de router te herstellen naar de fabrieksinstellingen . Het uitvoeren van een factory reset wist de aangepaste gebruikersnaam en wachtwoord , en geeft de router naar de standaard log - in . Om de reset uit te voeren , schakelt u de router aan en wacht tot het apparaat uitschakelen . Houd de "Reset " -knop op het achterpaneel van de router met een pen , potlood of een soortgelijk instrument met een stompe punt . Druk op de "Power " -knop om op de router in te schakelen. Laat de "Reset " knop na 10 tot 15 seconden op de reset- procedure fabriek te starten . Na de reset , kunt u de standaardinstellingen gebruiken log - in van de " admin " om de instellingen van de router openen .
Overwegingen

Leaving standaard de router log - in in plaats is verleidelijk als je niet wilt hebben om een aangepaste gebruikersnaam en wachtwoord elke keer dat u de instellingen van de router te tweaken herinneren . Het verlaten van de router onbeschermde kan maken kwetsbaar voor onbevoegde toegang door andere gebruikers . Na het openen van de router met de standaard log - in , breng dan een aangepaste gebruikersnaam en wachtwoord van de afdeling beveiliging van de instellingen menu.This kunnen andere gebruikers af te schrikken van het veranderen van instellingen van uw router zonder toestemming .
< Br >

Previous: Next:
  routers
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Hoe maak je route een VLAN 
·Hoe Hook Up Your Laptop & ISP …
·Hoe de Belkin netwerk beveilig…
·Het veranderen van de subnetma…
·Hoe te WRT54GS Restart 
·Hoe vindt u van uw router WPA …
·Help met een 2Wire Router 
·Hoe krijg ik een modem te sync…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe te openen router poorten 
·Hoe je Wireless Repeaters Gebruik 
·Hoe te verbinden twee pc's met een 3G US…
·Hoe Hook Up een Wireless G Linksys Route…
·Waarom heb ik een router en een adapter …
·Hoe je Internet-opties instellen 
·Hoe Hook Up Vonage voor al uw telefoon J…
·Wlan Beveiligingsprotocollen 
·Wat is de SSID voor een iPAQ ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com