Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Computer Networking Kwalificaties
Netwerken zijn een belangrijk onderdeel van een computeromgeving omdat hierdoor efficiënt gebruik en de verdeling van de middelen . Toediening van een netwerk is een kritisch belangrijke taak voor de functie van vele organisaties in zwaar IT - gebaseerde wereld van vandaag . Een netwerkbeheerder moet goed vertrouwd met de netwerkomgeving te veiliger en efficiënter te beheren . Naast de kwalificatie programma's worden aangeboden op hogescholen , veel software en IT- softwareleveranciers , waaronder Microsoft en Cisco , bieden netwerkbeheerder kwalificatie programma's zelf . MCSE

MCSE
of Microsoft Certified Systems Engineer is een wereldwijd erkende kwalificatie programma aangeboden door Microsoft en voor de implementatie en het beheer van een IT-infrastructuur in een zakelijke omgeving . Het programma wordt momenteel voor Windows Server 2003 en eerdere platforms aangeboden . Onderwerpen zijn onder meer computernetwerken implementatie -infrastructuur en-beheer , beveiliging netwerk , Active Directory , Windows-client -systemen installatie en configuratie , Microsoft SQL Server , Microsoft Exchange Server en andere algemene netwerken en specifieke Microsoft-producten - gerelateerde onderwerpen . De officiële Microsoft Learning website geeft aan dat de reguliere ondersteuning van Microsoft voor Windows 2003 eindigt in juli 2010 , wat kan leiden tot stopzetting van de MCSE in het voordeel van MCITP .
MCITP

MCITP
staat voor Microsoft Certified Information Technology Professional . Het is Microsoft's nieuwste aanbod in de kwalificatie- programma's en is gericht op de kwalificatie programma's zoals MCSA , MCSD en MCDBA vervangen. Het richt zich op de nieuwere besturingssystemen en producten ontwikkeld door Microsoft , waaronder Microsoft Windows Server 2008 , SQL Server 2008 en Exchange Server 2010 . De certificering is verder onderverdeeld , zoals vermeld op de website van Microsoft Learning , in gebieden van expertise , zoals klantenadministratie , enterprise administratie , database administratie , projectadministratie of ruil serverbeheer .
CCNP < br >

Cisco
biedt een lijn van wereldwijd erkende netwerken diploma 's in vier lagen , en Cisco Certified Network Professional of CCNP ligt in het derde niveau . Dit programma wordt in hoog aanzien in IT-omgevingen , en traint de professional in het opzetten , beveiligen en beheren van een breed scala aan netwerkoplossingen , waaronder zowel lokale als wide- area -en telecommunicatienetwerken , voornamelijk geconcentreerd rond Cisco hardware .

Network +

gelanceerd in 1999 , CompTIA's Network + certificering is al meer dan tien jaar en behandelt onderwerpen zoals netwerkverbindingen , hardware, software en andere netwerkprotocollen gebruikt over LAN's en WAN . Deze cursus richt zich ook op het Open Systems Interconnection Reference Model , algemeen bekend als het OSI model . Network + gecertificeerde personen krijgt ook examen vrijstellingen bij het nastreven van de eerder genoemde Microsoft -en Cisco -programma's .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe de Apache Server Restart 
·Hoe maak je een tv -antenne ge…
·Sleutel Belemmeringen voor Clo…
·Hoe maak je een 2610 Terminal …
·Hoe het opzetten van OpenVPN i…
·Coaxitron Protocol 
·Hoe maak je een Bluetooth- hea…
·Hoe maak je een Proxy Zoeken 
·Hoe te verbinden twee computer…
  Related Articles
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe kan ik een Linksys Router Zoek op uw…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik een nieuwe draadloze computer…
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
  Netwerken Articles
·Token Ring Network 
·Hoe een IP- Change Met routering ingesch…
·Hoe de modem vervangen voor een Compaq P…
·Hoe te schakelen Ad- hoc om Infrastructu…
·Hoe je Virtual Tunnels Maken om Web Brow…
·Hoe kan ik identificeren mijn Ethernet A…
·Hoe Security Toevoegen aan draadloze rou…
·Hoe maak je een Netgear WGR614 v6 Instal…
·Wat is een client - server -computer net…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com