Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verbetering
Een zwakke draadloze verbinding signaal kan zeer frustrerend zijn , vooral als je werkt vanuit huis of het internet gebruiken vaak. Vaak uw draadloze verbinding is niet betrouwbaar of zo snel als het zou kunnen zijn . Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om de verbinding te verbeteren en het maximaliseren van het potentieel van uw draadloze router . Zult u waarschijnlijk ervaren een boost in het signaal en een groter bereik van uw router . Wat je nodig hebt
Draadloze router
Hi - gain antenne
externe draadloze netwerkadapter
draadloze repeater
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de positie van uw draadloze router en zorg ervoor dat het op een centrale locatie in uw huis of kantoor ruimte . Als je kunt, plaatst u de router in het meest centrale deel van het gebouw . U kan nodig zijn om de plattegrond van het gebouw te raadplegen . Kopen van 2

Verplaats de router als het op de grond , naast een buitenmuur of het aanraken van een metalen structuur zoals een archiefkast . Deze dingen bemoeien met het draadloze signaal .
3

Denk aan het vervangen van de antenne op de router . Antenne Een router is ontworpen om de signalen in elke richting vanaf de router . Echter, als uw router heeft naast een buitenmuur worden geplaatst , vervangt u de router antenne met een hi - gain antenne . Dit zal het signaal richten weg in de richting van de binnenkant van het gebouw in plaats van af , waardoor het maximaliseren van uw router signalering macht.
4

Overweeg de draadloze netwerkadapter op uw computer . Draadloze verbinding is een tweerichtingsverkeer , en de computer moet in staat zijn om informatie te sturen naar de router en ontvangen . Probeer het vervangen van de draadloze netwerkadapter met een externe USB-adapter . Dit zal een externe antenne toe te voegen aan uw computer en zal waarschijnlijk drastisch verbeteren van uw draadloze verbinding .
5

Koop een draadloze repeater . Dit eenvoudige apparaat zal het bereik van uw draadloze signaal uitbreiden zonder dat u enige kabels te installeren . Plaats de draadloze repeater halverwege tussen uw computer en de router .
6

draadloze kanaal van de router naar een kanaal met lagere interferentie wijzigen . Om dit te doen , voert u configuratiepagina van uw router en probeer een ander kanaal uit de beschikbare lijst . Uw computer zal automatisch het nieuwe kanaal .
7

Verminder elke draadloze interferentie in uw huis of kantoor . Grote boosdoeners zijn draadloze elektronica , met name draadloze telefoons , die de 2,4 GHz frequentie gebruiken . Gebruik draadloze telefoons die de 900 MHz of 5,8 GHz -frequenties te gebruiken .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Wat is een Uplink -poort op ee…
·Hoe maak je een modem en een d…
·Informatie over een 2 Wire Gat…
·Mijn Netgear router niet verze…
·Inschakelen van WPA op routers…
·Hoe je NAT inschakelen op een …
·Hoe te herstellen Verizon Bree…
·Hoe te Websites blokkeren Met …
·Hoe te vergelijken en tarief D…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De beste VoIP Business Service 
·Hoe het opzetten van een Web Hosting ser…
·Hoe te Enter een netwerk wachtwoord in X…
·Hoe te verbinden twee computers met een …
·Hoe maak je een digitale Flip Book 
·Wat is Two - Way Authentication ? 
·Hoe te streamen van video zonder een Web…
·Hoe aan Ping Met CMD 
·NetGear Wireless Router Is Oververhittin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com