Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een digitale Flip Book
Traditionele flip boeken zijn kleine boekjes van opeenvolgende foto's maken . Wanneer de pagina's worden omgedraaid , wordt de illusie van animatie gezien . Deze noviteit was ooit populair bij kinderen voordat ze vervangen met televisie en videospelletjes. Echter , heeft de technologie bracht hen terug en u kunt uw eigen digitale flip books maken om te delen met familie en vrienden . Met een beetje tijd en de juiste software , kunt u uw foto's tot leven komen . Instructies
voorbereiden Beelden
1

Kies een onderwerp voor je flip boek . Uw onderwerp moet een bewegend object, zoals iemand lopen of dansen zijn. Kopen van 2

Neem de foto's . Met behulp van een digitale camera , neem foto's van het onderwerp dat u wilt voorzien in uw flip boek . Sluitertijd van de camera moet worden ingesteld in een hoog tempo . Houd de camera stil en foto's van het object in beweging te nemen . Gebruik een statief om de foto's uniform te houden . Neem de foto's zo snel mogelijk als de meer foto's je hebt , hoe beter.
3

Upload de foto's naar uw computer en zet ze samen in een bestand .
< br > Het kiezen van een software programma .
4

Gebruik een programma op uw computer . Een gemeenschappelijk programma gebruikt om flip boeken die je kan hebben op uw computer is QuickTime Pro . Open QuickTime , klikt u op " File " en vervolgens "Open Image Sequence . " Selecteer de eerste foto in uw dossier en een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd om de frame rate te definiëren voor de volgorde . De framesnelheid moet worden ingesteld op tussen de een en drie frames per seconde , afhankelijk van hoe snel je wilt dat de actie te gaan . Klik op " OK" en je flip boek zal worden gegenereerd . U kunt geluid toevoegen aan uw flip boek door te klikken op "Edit " en vervolgens " Audio In ", selecteer vervolgens een audio -of muziek- bestand op uw computer .
5

Download een gratis programma . Er zijn vele flip boek maken van programma's die kunnen worden gedownload , zoals Flip Book Maker 1.0.6 , Flash Flip Book voor Adobe Dreamweaver , Flip PDF 3.0 en Flip Afbeelding 2.4 . U kunt Flash Pagina Flip Gratis Versie 1.0 gratis te downloaden . Raadpleeg hulpbronnen voor meer informatie .
6

Gebruik videobewerkingssoftware . U kunt een video- editing programma zoals Windows Movie Maker om uw flip boek te maken . Open het programma en importeer uw foto's . Sleep ze in volgorde op de tijdlijn . Snijd de foto's op de tijdlijn totdat ze stroom bij de gewenste snelheid wanneer u op " Play" in het voorbeeldvenster . Muziek of geluid toe te voegen aan het project door het importeren van het audiobestand dan het op het audiospoor te slepen op de tijdlijn . Onder bestand klikt " Make Movie File . "

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Data Communications in Compute…
·Hoe Microsoft Outlook Laat Mai…
·Hoe kan ik AVI video te conver…
·Internetverbinding: Hoe om te …
·Hoe maak je een Wi - Fi -anten…
·Hoe kan ik PHP inschakelen in …
·Wat betekent uploaden Mean ? 
·Hoe vindt Public Domain Foto's…
·Hoe maak je een Download herva…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Virtual Host op…
·Public & Private Key encryptie Explained…
·Breedband vs Cable Modem 
·Hoe te ReadyNAS verbinding In een Window…
·Hoe werkt Processor Speed ​​Affect Surfe…
·Wat is een WAP- Key? 
·Hoe maak ik een computer instellen op ee…
·Verbinding maken met uw Xbox Gamertag On…
·Hoe maak je een SB5100 modem Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com