Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te verbinden twee computers met een telefoonkabel
Twee computers met een standaard telefoonkabel betekent in wezen dat je bent het maken van een dial - up thuisnetwerk . Hoewel deze vorm van toegang tot internet is aanzienlijk trager dan ADSL of kabel , het is goedkoper en vaak beschikbaar waar breedband Internet- diensten niet . U kunt een internetverbinding evenals de mappen en bestanden op twee computers in uw huis of kantoor te delen via een telefoonkabel aansluiting , mits u niet te proberen om beide computers te gebruiken op hetzelfde moment op het web surfen . Wat je nodig hebt
Ethernet- hub of router Foto: Twee CAT - 5 kabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een standaard telefoonkabel uit de wandcontactdoos aan de modem -poort op een computer . De haven ziet eruit als een standaard telefoonaansluiting. Kopen van 2

uw inbelverbinding configureren met behulp van de instellingen die door uw Internet Service Provider . Uw internetprovider zal deze instellingen bieden, samen met informatie over hoe u uw computer configureren wanneer u zich aanmeldt voor de dienst . De instellingen zullen van de ene ISP naar de andere .

Plug 3 een netwerk -hub of router in een nabijgelegen stopcontact . Sluit een uiteinde van een CAT - 5 -kabel aan op de eerste poort op de hub of router en sluit het andere uiteinde aan op de netwerkpoort aan de achterkant van de eerste computer . Sluit een tweede CAT - 5 -kabel aan op de tweede poort van de router of hub en voer het andere uiteinde van de kabel aan op de netwerkpoort op de tweede computer . Schakel de router of hub en power up beide computers .

Klik 4 " Start " en vervolgens " Netwerk en internet" op de computer is aangesloten op de telefoonaansluiting . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Network Connection ' in je werkbalk en kies ' Eigenschappen '. Klik op het tabblad " Geavanceerd " en vink het vakje aan andere gebruikers toestaan ​​om verbinding met het internet via deze computer .
5

Deel bestanden op beide computers door te klikken op het pictogram " Start" en selecteer " Network en internet . " Selecteer " Homegroup en Opties voor delen . " Klik op "Create Homegroup . " Selecteer de categorieën die u wilt delen met beide computers . Klik op " Next " en noteer het wachtwoord dat u nodig hebt om toegang te krijgen tot deze bestanden van een andere computer . Klik op " Finish ".
6

Ga naar de tweede computer , klikt u op "Start" en vervolgens op " Netwerken en internet . " Klik op " Thuisgroep " en de " Join Now " knop . Geef het wachtwoord dat u in de vorige stap hebt genoteerd en klik op " Next . " U zal de lijst van bestanden die nu kan worden gedeeld tussen de computers te zien .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe om Open Up een COM-poort o…
·Hoe maak je een CAT5 Box Make 
·Waarom wordt mijn Server Houd …
·Hoe te MSCOMCTL.OCX Registreer…
·Kenmerken van Mobile IP 
·Hoe maak je een Exchange Mailb…
·Hoe maak je een DNS Zone bewer…
·Hoe te configureren een WAP11 …
·Gegevens Link Control Protocol…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·VoIP Afkortingen 
·Hoe het opzetten van SonicWALL ViewPoint…
·Computer Networking Secrets 
·Hoe meer Voices voor Ventrilo 
·Hoe te Groepsbeleid Reset om een domein …
·Magnetron Transceiver Specificaties 
·Hoe kan ik delen een Disc Drive op mijn …
·Hoe te installeren Wi - Fi 
·Hoe maak je verbinding met een USB-modem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com