Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Kenmerken van Mobile IP
Mobiel Internet Protocol ( Mobile IP ) werd opgericht met het oog op een betere mobiele connectiviteit bieden zonder onderbreking van computers die al zijn aangesloten op een netwerk . Wanneer mobiele apparaten werden geïntroduceerd , was er geen netwerk-technologie in de plaats voor deze apparaten te verbinden met het internet . Mobile IP creëerde een nieuwe subset van IP- connectiviteit die werkten binnen de reeds bestaande systeem , het houden van het netwerk engineers uit te hoeven slopen en opnieuw uit te vinden de manier waarop Internet -verbinding werkt . Roaming Connectiviteit

Mobile IP
waarmee mobiele apparaten verbinding maken met het internet als ze niet in hun eigen netwerk . Dit laat laptops verbinden met hotspots en het laat een telefoon verbinding maken via 3G en andere Internet-netwerk bronnen . Een IP -adres laat een netwerk weten waar informatie te verzenden en ontvangen van op een netwerk . Mobile IP maakt gebruik van een adres dat verwijst naar haar eigen netwerk , terwijl het vinden van een locatie op het nieuwe netwerk . Dit houdt Mobile IP van kloppen andere computers uit van een netwerk , omdat elke computer komt uit een uniek netwerk en heeft een uniek nummer .
Compatibiliteit

Mobile IP is compatibel met de meeste netwerken die het internet te bieden . Dit zijn onder andere het 3G-netwerk gebruikt voor mobiele televisie , internet hotspots te vinden in cafes , vliegvelden en boekwinkels , en alle apparaten in het thuisnetwerk . Vroege pogingen tot Mobile IP zou alleen werken met bepaalde routers of bepaalde vormen van netwerken . Mobile IP vandaag heeft geen speciale eisen , omdat het systeem is universeel en past binnen de oorspronkelijke IP-infrastructuur .
Tunneling en Reverse Tunneling

De methode waarmee mobiele IP ontvangt informatie van een netwerk wordt genoemd tunneling . Een netwerk kan niet rechtstreeks gegevens verzenden naar een mobiele IP- apparaat . Om deze informatie de mobiele inrichting een IP -adres binnen het nieuwe IP -adres te maken . Dit maakt het netwerk om informatie te sturen naar het IP -adres via de " tunnel " van de twee nieuwe IP's . Firewalls en routers kunnen soms blokkeren tunneling doordat wat binnendringen filtering genoemd . Mobile IP kan ook het proces van omgekeerde tunneling , dat is een soortgelijk proces , dat de stroom van informatie keert om hetzelfde resultaat te bereiken als tunneling gebruiken .
Cordless

grootste kenmerk van Mobile IP is dat er geen draden nodig zijn netwerkverbinding te voltooien . Het standaard IP- vereiste dat netwerken worden verbonden door een telefoonlijn of een Ethernet-kabel . Met Mobile IP , het toestel zoekt automatisch het netwerk en probeert een verbinding te maken. Sommige mobiele apparaten die geschikt zijn zoals laptop -computers hebben de mogelijkheid om verbinding te maken via de Mobile IP of met behulp van het standaard IP met een Ethernet-of telefoonkabel .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Stunnel Windows configu…
·Hoe kan ik video kijken op Cir…
·Hoe te JSP inschakelen in de J…
·Hoe Web History Store 
·Hoe maak Dial Up 10x sneller v…
·Hoe de Linksys Draadloze Adapt…
·Factoren die verantwoordelijk …
·Hoe maak je een Netgear 32 - b…
·Wat krijg je van de Marble Gam…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·ANSI Normen in de Informatie Technologie…
·Hoe je Ping Adjust 
·Hoe te gebruiken VNC Server 
·Wat is een computer -modem ? 
·Hoe maak je een Wireless Relay Build 
·Hoe Vergelijk Wireless NG 
·Wat zijn de gevaren van draadloos intern…
·VoIP Vs . Analoog 
·Hoe maak je een 10Base - T NIC kaart te …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com