Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
ANSI Normen in de Informatie Technologie
Het American National Standards Institute biedt normen voor informatietechnologie . ANSI 's Healthcare International Standards Panel dekt gezondheidszorg - specifieke IT-standaarden , terwijl het Internationaal Comite voor Information Technology Standards verwerkt meer brede IT-standaarden . ANSI

De ANSI Federatie
faciliteert vrijwillige normen consensus en garandeert de integriteit van deze normen . ANSI coördineert normen door middel van panelen en forums met betrekking tot binnenlandse veiligheid , nanotechnologie , gezondheidszorg informatietechnologie , identiteitsdiefstal preventie en identity management , bio- brandstoffen , chemische regelgeving en kernenergie . Het instituut speelt een rol in internationale normalisatie , die als de enige Amerikaanse lid van de International Organization for Standardization en de International Electrotechnical Commission .
HITSP
De Healthcare Information Technology Standards Panel bevordert interoperabiliteit tussen gezondheidszorg softwaretoepassingen .

De Healthcare Information Technology Standards Panel bevordert een partnerschap tussen de private en publieke sector gezondheidszorg om ervoor te zorgen dat de gezondheidszorg dossiers software programma's en systemen werken op lokaal , staats- en nationaal niveau . Onderwerpen zijn onder elektronisch patiëntendossier laboratoriumuitslagen rapportage; biosurveillance ; consument mondiger ; hulpdiensten responder elektronische medische dossiers ; consument mondiger en toegang tot klinische informatie via de media , kwaliteit, medicatie beheer; gepersonaliseerde gezondheidszorg; overleg en overdracht van zorg , vaccinaties en responsmanagement , volksgezondheid -gevallen ; patiënt - provider beveiligde messaging , bewaking op afstand , moeder-en kindzorg , pasgeboren screening ; home- based medische verzorging; . en klinisch onderzoek
INCITS
< br >

Het Internationaal Comite voor Information Technology Standards , een ANSI - geaccrediteerde forum , helpt om manieren voor IT-ontwikkelaars , producenten en gebruikers te creëren om formele IT-standaarden te creëren en te onderhouden . ANSI biedt regels om ervoor te zorgen dat de vrijwillige normen zijn onderhevig aan de consensus van de organisaties wier belangen de normen beïnvloeden . Subgroepen van het forum zijn die met betrekking tot beveiliging, opslag en informatiediensten .
Geografische Informatie Systemen

US
en Canadese wetenschappelijke vrijwilligers van INCITS Technische Commissie L1 en de Canadian General Standards Board Committee on Geomatics samengewerkt om geografische metadata content te ontwikkelen voor de herziening van de norm - ISO 19115 - , dat " definieert het schema voor geografische informatiediensten , " volgens de ISO , om te voldoen aan de eisen van beide landen . Deze norm stelt gebruikers in staat te lokaliseren , toegang , te evalueren , te leveren en integreren van geografische en ruimtelijke data sets door het consequente gebruik van metadata entiteiten .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·DameWare zal geen verbinding m…
·Hoe af te sluiten een Cisco 35…
·Wat is Autonome modus voor Wir…
·Hoe Set - Up een e-mailadres a…
·Welk type Kabels Weet Netwerk …
·Hoe aan Ping Met een Time & Da…
·Away From Home : Bedien uw com…
·Computer Social Responsibility…
·Hoe maak je Tether een niet- j…
  Related Articles
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe maak je een WEP -nummer in NETGEAR 
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe je DSL Neem Meerdere Rooms 
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
Hoe je het wachtwoord in een Linksys Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Up een draadloze router om Wind…
·LAN Network Analysis 
·Hoe maak je Loop een T1 -interface op ee…
·Wat is Routing & Remote Access Service ?…
·Hoe maak je een nieuwe OWA SSL Certifica…
·Beschrijf de functies van een communicat…
·Hoe maak je een netwerksleutel Zoek voor…
·Hoe je Virtual PC met behulp van een Mic…
·Westell Dual Connect Modem FAQ 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com