Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
How to Set Up Linksys Wireless - G in een laptop
Een draadloze router is een netwerkapparaat waarmee u uw laptop of ander draadloos apparaat op een kabelmodem en het internet veilig verbinding maken zonder een Ethernet -kabel . De Linksys Wireless - G router is een merk van de router vervaardigd door Cisco dat 802.11g gebruikt , een IEEE standaard voor draadloze netwerken met een maximale data transfer snelheid van 54 Mbps . Voordat u toegang tot het internet op uw laptop met behulp van de Wireless - G router , moet u aansluiten en instellen van de router , dan is zijn geavanceerde instellingen configureren . Wat je nodig hebt
breedband provider
kabelmodem
Laptop Ethernet -poort Foto: Twee Ethernet -kabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de kabel modem aan op de Wireless - G router . Schakel de kabelmodem en de Linksys Wireless - G router voordat u ze aansluit . Steek een uiteinde van een Ethernet- kabel aan op de kabelmodem en steek het andere uiteinde in de poort met het label "Internet " op de achterzijde van de Wireless - G router . Deze poort is gelegen naast de router power-poort . Kopen van 2

Sluit de laptop aan op de Wireless - G router . Met de laptop uitgeschakeld is , sluit u het ene uiteinde van een andere Ethernet-kabel ( een is verpakt met de Wireless - G router ) in de Ethernet -poort van uw laptop . De locatie van uw laptop Ethernet-poort is afhankelijk van het model van uw laptop , maar het bevindt zich meestal op het achterpaneel . Zorg ervoor dat u de Ethernet-kabel aansluiten op de juiste poort op uw laptop --- niet de dial - up modem poort . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in een van de vier Ethernet-poorten op het achterpaneel van de Wireless - G router . Het maakt niet uit welke Ethernet-poort die u gebruikt .

Macht 3 op de kabel modem , Wireless - G router en laptop , in die volgorde . Zet eerst de kabelmodem , dan wachten tot er verbinding gemaakt met de server van uw breedband service provider . De statuslampjes op het voorpaneel van de kabelmodem zal knipperen wanneer er succesvol verbinding is , wat aangeeft dat het verzenden en ontvangen van data . Steek vervolgens de voedingsadapter van de Wireless - G router in het stopcontact poort aan de rechterkant van het achterpaneel van de router , en sluit de adapter in een stopcontact of een overspanningsbeveiliging . Laat minstens twee minuten voor de Wireless - G router volledig aansluiten op de kabelmodem . Eenmaal aangesloten , zal de Wireless - G router statuslampjes branden . Tot slot , zet je laptop . Plaats de installatie-cd die bij uw router en volg de instructies op het scherm om de basisinstellingen voor de router . Als u niet de installatie-cd hebt , kunt u de software downloaden van Linksys.com ' s support pagina ( zie bronnen ) .
4

Meld u aan bij standaard IP-adres van de Wireless - G router om geavanceerde instellingen te wijzigen . Open een webbrowser op uw laptop en typ " 192.168.1.1 " in de adresbalk en druk op ' Enter '. Dit is standaard IP-adres van de Wireless - G router . Dit zal een " gebruikersnaam " en " wachtwoord" dialoogvenster te laden . Laat de " gebruikersnaam " tekstvak leeg en type " admin " voor het wachtwoord. Klik op " OK " om de pagina van het Wireless - G router instellingen te laden .
5

Configureer de beveiligingsinstellingen en de draadloze instellingen . Op de Wireless - G router homepage , vindt u verschillende tabbladen voor het wijzigen van de instellingen van de router te vinden . Klik op het tabblad 'Beveiliging' om de standaard SSID ( naam van het draadloze netwerk ) te wijzigen in een aangepaste naam van maximaal 32 tekens en wijzig het type versleuteling gebruikt ( WPA - PSK wordt aanbevolen ) . Na het maken van deze veranderingen , klik op ' Instellingen opslaan . " Installatie is nu voltooid .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je draadloze routers Bridg…
·Hoe zet ik een draadloze route…
·Hoe kan ik een upgrade antenne…
·Heeft u behoefte aan een route…
·Hoe te installeren Repeater Br…
·Wat Header Adres Informatie He…
·Hoe je twee draadloze routers 
·Hoe maak je een openbare IP Ci…
·Software naar Setup Linksys Wi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Disable UPnP op een Linksys WRT54…
·Hoe je op afstand Reboot Thomson kabelmo…
·Hoe het opzetten van een VPN- netwerk in…
·Hoe te JSP Verrichten in Weblogic 
·Hoe maak je een Ethernet -printer conver…
·Hoe kan ik meerdere Hosts Ping 
·Hoe vindt u uw DSL wachtwoord 
·Pros & Cons van hebben van beveiliging o…
·Hoe te Wissen Your ARP op basis van uw C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com