Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een openbare IP Cisco- router configureren
Cisco Systems , die de Linksys merk van routers gekocht in 2003 , is de standaard fabrikant van routers voor de SOHO markt . Beschikbaar vrijwel overal computer of kantoorapparatuur wordt verkocht , Linksys Cisco-routers staan ​​bekend om hun lage prijs , plug - and-play installatie en lage onderhoudskosten . Hoewel er voortdurend aanpassingen aan de basismodellen als draadloze snelheden verhogen , zijn er nieuwe en verbeterde modellen raken de winkelschappen op een regelmatige basis . Het maakt niet uit welk model van Linksys router die u koopt , de basis- setup principes zijn nagenoeg hetzelfde . Wat je
computer moeten met ofwel draadloze mogelijkheden of een ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een computer aan op de router , hetzij met behulp van een Ethernet-kabel of via draadloze verbinding . Een draadloze verbinding , moet u verbinding maken met het netwerk met de naam " linksys . " Vervolgens opent u uw webbrowser en voert u 192.168.1.1 in de adresbalk en druk op ' Enter '. Kopen van 2

Doe in een gebruikersnaam en wachtwoord . Voor nieuwe Linksys routers , dit is "admin " voor zowel de gebruikersnaam en het wachtwoord .
3

Gebruik de standaard lokale IP-adres en subnetmasker dat de router benodigdheden ( tenzij uw ISP anders aangeeft ) en activeer de optie "DHCP -server " . Stel de tijdzone aan uw lokale tijd en selecteer "Save Settings . "
4

Verander de naam van het netwerk van linksys naar iets dat meer zinvol is . Als je een commerciële instelling dat gratis WiFi biedt , gebruik dan een naam die gemakkelijk onderscheidt het van een andere Wi - Fi-netwerk dat binnen bereik is . Dit wordt bereikt onder het tabblad Wireless .
5

Klik op het tabblad 'Beveiliging' en verander de gebruikersnaam en het wachtwoord dat gebruikers zal toelaten om de router zelf te beheren . Zoals vermeld in stap 2 , de standaard is " admin " /" admin ". Maak de namen en wachtwoorden veilig , als je niet wilt dat gebruikers opnieuw configureren van de instellingen van de router .
6

Beslis welke applicaties en poorten die je van plan bent op het blokkeren . Dit kan onder meer FTP software , peer-to - peer file sharing programma's , e-mail of internet streaming content. Hiermee wordt voorkomen dat het draadloze netwerk uit te verzanden van de gebruikers het downloaden van grote bestanden of streaming content , evenals ontmoedigen gebruikers van illegaal auteursrechtelijk beschermd materiaal , zoals films , muziek of bootleg software downloaden . De instellingen voor het blokkeren /openen van poorten zijn te vinden onder het tabblad Toepassingen en Gaming .
7

Configureer eventueel andere instellingen /beperkingen . Dit kan onder meer het blokkeren van bepaalde websites , het instellen van de tijd beperkingen en het beperken van het aantal gebruikers dat tegelijkertijd verbinding kunnen maken .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe de WEP Wireless Key Krijg 
·De beste manier om een dual - …
·Hoe je WEP- of WPA-encryptie i…
·Belkin Wireless G Router Insta…
·Hoe te NetGear WPN824v2 Instal…
·Hoe kan ik een Linksys wachtwo…
·Hoe maak je een Motorola SBG90…
·Hoe de prestaties op een Links…
·Hoe vindt mijn WEP of WPA 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Vier soorten draad - Based Netwerk topol…
·Hoe maak je een modem Mac Address Change…
·Hoe te IAS Kopieer Config 
·Verbinding maken met ReadyNAS van XP 
·Hoe te Routing Information Protocol insc…
·Hoe je VoIP verkeer te blokkeren 
·Wat is een RCP in een computer ? 
·MS Project Server Opleidingen 
·Wat zijn de gevaren van het gebruik van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com