Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
MS Project Server Opleidingen
Project management is cruciaal voor het succes van een project in een zakelijke omgeving . Zonder de expertise en tools om projecten te volgen , kan de financiële begroting voor het project snel te tonen tekorten en vertragen de vooruitgang , wat resulteert in het project of werkonderbreking . Microsoft Project -server leert individuen om verantwoordelijkheden project automatiseren door het creëren en organiseren van een project op basis van tijd frames , benchmarks en scheduling . Succesvolle afronding van de opleiding leidt tot individuele bereidheid bij het nemen van de MS Project Examen certificatie test aangeboden door Microsoft . Uitvoering van Project Server

Er zijn geen vereisten voor de uitvoering cursus, die het fundament van project management theorie en praktijk beschrijft . De Microsoft Project gebruikersinterface is geïntroduceerd met een menusysteem beoordeling. Microsoft Project voorbeelden en sjablonen zijn opgenomen voor gebruik in relatie tot het creëren van een project management -bestand . Dit omvat taak plannen en het toevoegen van middelen om het project en de taken . Kritieke pad beheer en het creëren van baselines en termijnen worden benadrukt .
Managing Project Server Applications

Om het project server management cursus te begrijpen , moet u vertrouwd zijn met projectmanagement basics . Project server management cursussen over het gebruik van Microsoft Project Server Project Web Access voor het maken en bijhouden van projecten via het internet . Voor leveranciers die zijn toegewezen aan een project , worden voorstel creatie en actieplannen benadrukt en gecreëerd . Onderhoud project wordt gemarkeerd door middel van het analyseren van het kritieke pad en taken te bepalen of een project voldoet aan benchmarks. Microsoft Outlook -integratie is opgenomen , dat is een alternatieve methode om taken en index te volgen .
Project Server Migration

De definitie van het woord " migratie " betekent in te zetten of beschikbaar maken . Project servermigratie cursussen bieden de kennis voor een gebruiker in te zetten of beschikbaar maken hun project aan andere groepen of individuen die aan hetzelfde project . Vaardigheden als het project herziening , kosten resource management , transaction uitzondering rapportage ( met behulp van Visual Reports, Visio en Microsoft Excel ) en het importeren en exporteren van data project in een hoofdproject worden benadrukt . U moet de MS Project Server Applications cursus te volgen voordat de Project Server Migration natuurlijk .
Cost

Er zijn verschillende manieren om elementen van de MS Project Server cursussen leren . De meest traditionele methode is docent - geleid klassikale studie van een gecertificeerde computer training of adviseur . Elke cursus kan duren van twee tot vijf dagen . De gemiddelde kosten voor een klassikale cursus voor MS Project server is $ 695 tot $ 2495 als van 2011 . Er zijn ook opties van zelfstudie en online cursussen die goedkoper zijn , maar gebrek aan interactie tussen docent en student .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je Mac Problemen met pc Fi…
·De voordelen van een VLAN 
·Een beschrijving van de versch…
·Het wijzigen van de Domain Con…
·Hoe te ProCurve Manager gebrui…
·Niet- IP protocol 
·Hoe te Patch Panel Cables Inst…
·Hoe te activeren Messenger Ser…
·Hoe maak je verbinding een dra…
  Related Articles
Hoe maak je een SSH server draaien op ee…
Hoe maak je een internet server te vinde…
How to Set Up een Wireless Printer Serve…
Wat is een draadloze printserver ? 
Hoe kan ik een Linksys Wireless Print Se…
Zal een Wireless Router Work Als Print S…
Hoe het opzetten van een server naar een…
Hoe maak je verbinding een D Link Dpr 12…
Hoe maak je een draadloze printserver te…
  Netwerken Articles
·Security Risk van draadloze netwerken 
·Problemen oplossen Waarom ik Linksys Set…
·Hoe links toevoegen aan uw MySpace- prof…
·How To Cable Modem drivers te installere…
·Hoe stel ik mijn Wireless LAN USB Adapte…
·Hoe het opzetten van SonicWALL TZ 180 
·Hoe de instellingen voor een Caneris 2Wi…
·Wireless Home Networks Zonder Routers 
·Hoe te verbinden van een Mac naar een PC…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com