Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van een VLAN
VLAN staat voor Virtual Local Area Network . Een virtueel LAN is een virtuele onderverdeling van een netwerk dat wordt gebruikt om de computers op dezelfde verdieping of in dezelfde afdeling of naar servers scheiden voor betere prestaties . Voor sommige organisaties , VLAN's bieden een aantal voordelen ten opzichte van een groot netwerk . Betere prestaties

Een router is een netwerk apparaat dat stuurt pakketten naar hun bestemming door het controleren van de inhoud van elk stuk van de gegevens ( " pakketten" ) stuurde op het netwerk , terwijl switches zijn netwerkapparaten die directe pakketten op basis van door de poort waarop ze worden ontvangen . Een schakelaar kan een pakket direct veel sneller dan een router omdat het geen tijd lezen van de inhoud van het pakket . Grote netwerken vertrouwen op de routers aan de groep switches en sluit ze aan op een ander , terwijl VLAN's kan de netwerkbeheerder om rechtstreeks gegevens met behulp van alleen switches .
Eenvoudig beheer

VLAN
zijn eenvoudiger te beheren , omdat ze de netwerkbeheerder samen te laten groep IP -adres . Bijvoorbeeld, zou de boekhouding alle adressen gebruiken van 192.168.1.1 tot 192.168.1.256 , terwijl de afdeling human resource gebruikt de adressen van 192.168.2.1 tot 192.168.2.256 . VLAN kunnen ook specifieke schakelaars voor de specifieke VLANs plaats van een dienst gespreid over verschillende fysieke netwerkapparaten . Bijvoorbeeld , kan een administratieve team label schakelaar 1 als HR en schakelaar 2 zo goed voor eenvoudiger beheer .
Physical Layer Onafhankelijkheid

VLAN
zijn onafhankelijk van hun locatie , wat betekent dat twee schakelaars worden verbonden zodat ze werken op hetzelfde VLAN zelfs als ze op verschillende continenten . Dit maakt bijvoorbeeld een HR-afdeling in Tokio om dezelfde VLAN delen als de HR in Los Angeles . VLAN maakt het netwerk transparant voor de eindgebruiker , waardoor een gebruiker in Japan om een verslag over een netwerkprinter in Californië af .
High Security

VLAN
zijn veiliger want schakelaars versturen en ontvangen alleen naar en van de VLAN waarop zij moet overbrengen , daarom zou alleen mogelijk door hackers de uitgezonden een VLAN informatie verwerkt wanneer zij fysiek zijn verbonden dat VLAN . VLAN kan ook worden geconfigureerd om toe te kennen of te beperken security privileges aan bepaalde gebruikers
Cost

Routers
vereisen krachtige processors te lezen en route pakketten op een netwerk . Dit maakt hen duurder en minder efficiënt dan switches . Schakelaars gebruiken veel kleinere processors en daarom gebruiken minder elektriciteit .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je Media Between Two Media…
·Toen ik Steek het internet kab…
·Hoe je LAN-verbinding op een W…
·Over een compatibele Wireless …
·Hoe je de instellingen wijzige…
·Hoe je DHCP Repair voor Window…
·Hoe om werk Stations toevoegen…
·Hoe te Traceroute gebruiken vo…
·Hoe Network Van een Mac naar e…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een printer via Samba Toegang…
·Hoe kan ik een RJ45 kabel Build 
·Hoe een ACL 
·Hoe je DNS lookups Block 
·Hoe het opzetten van een statisch IP-adr…
·Hoe activeer ik een Verizon 720 Modem ? 
·Hoe kan ik Flash Erase op Cisco Pix 
·Hoe maak je een Logon Gebruikersnaam & D…
·Hoe je SMTP protocol begrijpen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com